Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Help. Akk most ez mit jelent? (Kerdes lent)
Figyelt kérdés
Van egy srac..kicsit tetszem neki es nekem is o..de megis csak baratok vagyunk mert nemtudjuk eldonteni h mit erzunk egymas irant..aztan valahogy szoba keveredett a csokolozas..es azt mondta h meg akar csokolni.mondtam h dehat azt a baratnojevel kell es mondta h de igy kevesbe gaz ha elcseszi..most akk megis csak tetszem neki vagy csak le akar smarolni? Illetve szokott olyanokat irni h megkostolam a szad stb... es sokan azthiszik van koztunk valami mert olelkezunk minden nap vagy epp mogem jon es megfogja a derekamat ... nagyon szepen koszonom a valaszokat🙏🏼 Ja es 14/l vagyok es o is 14 eves... koszonom szepen ha valaszoltok (bocsanat a sok helyesirasi hibaert nagyon siettem:) )2017. márc. 5. 21:32
1/1 biusbiaa válasza:
ház szerintemkárdezd meg tole hogy mit akkar! hogy csokolozni vagy hogy a barátnöje legyél! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!