Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kik vannak ezzel így? [Többi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Deniel9 kérdése:

Kik vannak ezzel így? [Többi lent, érdeklődő kérdés]

Figyelt kérdés

Ez nem ilyen bajlódó kérdés lesz csak kíváncsiságból megkérdezem hogy ki van úgy a karácsonnyal vagy akár a szilveszterrel hogy nem akarja egyedül tölteni? (ezalatt azt értem hogy nem csak a családdal szeretne lenni hanem jó lenne ha lenne barátja/barátnője akivel együtt lehetne az ünnepek alatt).

Köszönöm ha őszintén felvállalod , írj kort + nemet és esetleg ismerkedni is tudtok a későbbiekben.

Kellemes Ünnepeket mindenkinek. 17/F

2016. dec. 21. 16:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Aha. Most rám fog írni egy lány és együtt leszünk ünnepekor meg mindörökké.. tudom😏😂😂😂😂
2016. dec. 21. 16:55
 2/16 anonim ***** válasza:
Jó lenne nem egyedül tölteni, de mióta az eszemet tudom nem sikerült mással. 19/F
2016. dec. 21. 16:55
 3/16 anonim ***** válasza:
44%

Oszinten szolva mindig bajban vagyok igy szilveszter elott h kivel mivel toltsem de meg tudtam eddig is oldani valahogy megoldom most is

De ha van itt olyan lehetoleg lany aki nem tudja mit tervezzen az irjon leszervezunk valamit:D 17F

2016. dec. 21. 17:00
 4/16 anonim ***** válasza:
0%

Pedig nincs annál jobb, mint a magadnak bekészített ajándékodat kinyitni meg egyedül inni újévkor :)

ezt az idióta kérdést -_- kb a bolygó 95% a maradél sajnos mentálisan sérült és a magány az jó nekik, ők úgy fogják fel.

17f

2016. dec. 21. 17:00
 5/16 anonim ***** válasza:

Egyedül töltöm, mert karácsony előtt 2 héttel kioffoltuk egymást...nem mondom, h nem bánt, de hát c'est la vie :D

18/L

2016. dec. 21. 17:04
 6/16 anonim válasza:
én xd
2016. dec. 21. 17:06
 7/16 anonim válasza:
ja 17f* :D
2016. dec. 21. 17:07
 8/16 anonim ***** válasza:

Én.:(

De nem párkapcsolatra gondolok, hanem barátokra, mert igazából 3 embert tartok a barátomnak, abból pedig 2 a tesóm.

16l

2016. dec. 21. 17:10
 9/16 anonim ***** válasza:

Nekem az is elég lenne, ha a (nemlétező?) barátaimmal tölthetném :D (nem, nem haverokkal, hanem baráti körrel.)

És szerintem nem lenne rossz az sem, ha minimum a megyét is odaírnátok.:D

Szóval 14L, Hajdú-Bihar

2016. dec. 21. 17:12
 10/16 anonim ***** válasza:
Budapest.
2016. dec. 21. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!