Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kik vannak ezzel így? [Többi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Deniel9 kérdése:

Kik vannak ezzel így? [Többi lent, érdeklődő kérdés]

Figyelt kérdés

Ez nem ilyen bajlódó kérdés lesz csak kíváncsiságból megkérdezem hogy ki van úgy a karácsonnyal vagy akár a szilveszterrel hogy nem akarja egyedül tölteni? (ezalatt azt értem hogy nem csak a családdal szeretne lenni hanem jó lenne ha lenne barátja/barátnője akivel együtt lehetne az ünnepek alatt).

Köszönöm ha őszintén felvállalod , írj kort + nemet és esetleg ismerkedni is tudtok a későbbiekben.

Kellemes Ünnepeket mindenkinek. 17/F

2016. dec. 21. 16:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én világ életemben egyedül töltöttem a karácsonyt és a szilvesztert (olyan szempontból hogy barátnő nélkül). Nem is szerettem már jópár éve emiatt a karácsonyt mert mindig csak arra emlékeztetett hogy magányos vagyok. Idén lettem 20 éves és idén jöttem össze életem első barátnőjével. Most nagyon várom a karácsonyt és a szilvesztert mert tudom hogy együtt leszünk és így nagyon jó lesz ^^ 20F
2016. dec. 21. 18:17
 12/16 A kérdező kommentje:
Sok boldogságot nektek :D
2016. dec. 21. 18:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Én...bár én a 14 évemmel nem vagyok nagy magányos farkas :D
2016. dec. 21. 19:23
 14/16 anonim ***** válasza:
szeretnék úgy járni mint a #11-es válaszoló, nekem se volt még érdemleges barátnőm, ezeket az ünnepeket nem is kedvelem, most 19 vagyok, jövőre 20, hátha... :D
2016. dec. 21. 19:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Ohh, forever alone feeling megvan itt. :D

Mindenki vágyik a törődésre, ilyenkor meg pláne. Romantikus lenne csak úgy sétálgatni a belvárosban, céltalanul, nézni a fényeket, satöbbi.

A rossz az, hogy a barátnőim is elutaznak ünnepek alatt. Tökre nem sikerült még ráhangolódnom erre az egészre. (Pedig ideje volna)

16/L

2016. dec. 21. 20:10
 16/16 anonim ***** válasza:

#11 vagyok

kérdező: köszönjük ^^

14# ne aggódj lesz valakid előbb utóbb, nekem sem volt 19 és fél évig senkim és utáltam az életem és a mostani barátnőm is olyan hírtelen jött hogy néha még most sem vagyok képes elhinni hogy milyen szerencsém van.

Sosem tudhatod, lehet hogy holnap találkozol az igazival :)

2016. dec. 21. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!