Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik vannak ezzel így? [Többi lent, érdeklődő kérdés]
Ez nem ilyen bajlódó kérdés lesz csak kíváncsiságból megkérdezem hogy ki van úgy a karácsonnyal vagy akár a szilveszterrel hogy nem akarja egyedül tölteni? (ezalatt azt értem hogy nem csak a családdal szeretne lenni hanem jó lenne ha lenne barátja/barátnője akivel együtt lehetne az ünnepek alatt).
Köszönöm ha őszintén felvállalod , írj kort + nemet és esetleg ismerkedni is tudtok a későbbiekben.
Kellemes Ünnepeket mindenkinek. 17/F

Ohh, forever alone feeling megvan itt. :D
Mindenki vágyik a törődésre, ilyenkor meg pláne. Romantikus lenne csak úgy sétálgatni a belvárosban, céltalanul, nézni a fényeket, satöbbi.
A rossz az, hogy a barátnőim is elutaznak ünnepek alatt. Tökre nem sikerült még ráhangolódnom erre az egészre. (Pedig ideje volna)
16/L

#11 vagyok
kérdező: köszönjük ^^
14# ne aggódj lesz valakid előbb utóbb, nekem sem volt 19 és fél évig senkim és utáltam az életem és a mostani barátnőm is olyan hírtelen jött hogy néha még most sem vagyok képes elhinni hogy milyen szerencsém van.
Sosem tudhatod, lehet hogy holnap találkozol az igazival :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!