Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most hogy kellene igazából? Nem jut eszembe semmilyen kérdés sem.
Figyelt kérdés
Az van hogy van egy lány.
Már ismerem egy jó ideje,jól néz ki,tetszik a stílusa.
Tegnap voltam buliba ott fizettem neki italt,kimentem vele beszélgetni,táncoltam vele és amikor elmentem adtam neki puszit,persze ő is viszonozta.
Az a baj hogy nem tudom fb-n mit kérdezzek tőle,ha van egy lány aki tetszik akkor leblokkolok és kész.
Ha egy lányt barátnak tekintek el tudok vele hülyéskedni meg minden,de aki tetszik annál meg nem tudok felhozni oly témát...:/ Mivel kéne próbálkozni amúgy?
#kénekérdésgeco
2017. jan. 8. 15:21
1/4 anonim 

válasza:

Nehéz kérdés.
Facebookon énsem tudok beszélni egyetlen lánnyal sem.
Viszont élőben meg nagyon imádják, ha beszélek és sokat is tudok 4 szemközt, mint fbn. Necc
2/4 A kérdező kommentje:
Na,kb én is így vagyok :D
De majd valami témát felhozok.
2017. jan. 8. 15:25
3/4 anonim válasza:
Szerintem csak szimplán írj rá fb-n köszönj neki kérdezd meg hogy mizu hogy vagy és hagyd hogy ő hozzon fel egy témat. Hidd el nem kell félni oldódj fel (így van a legtöbb esélyed) és egyszerűen bonyolödj bele a beszélgetésbe süss el poénokat. Ez az én tanácsom a többi alakul majd magától.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Ment a zöld pacsi! :)
2017. jan. 8. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!