Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért utálnak a barátai?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utálnak a barátai?

Figyelt kérdés
A Párom barátai valamilyen oknál kifolyólag nem kedvelnek. Egy rossz szót se szóltam hozzájuk sőt még valamelyikhez egy szót se de ennek ellenére kapom folyamatosan tőlük a megalázást.Olyan üzeneteket kaptam már amiben az volt,hogy nem én vagyok a lelki társa a páromnak hanem az aki írta az üzenetet és jó lenne ha vigyáznék rá miközben én minden tőlem telhetőt megadok neki és látom rajtam,hogy boldog mellettem.Olyanra is volt rá már példa,hogy az egyik lány előttem becézgette a barátomat szívecskéket írogatott neki meg folyamatosan nyalizott,hogy de helyes a barátom meg minden és még oda is pofátlankodott hozzá vele töltött egy teljes egész napot. Szóval konkrétan a szemem láttára ajánlgatja magát a páromnak . Emellett a két említett barátja mellett a többi se néz rám jó szemmel és ezt ki is mutatják. Nem tudom mi a bajuk velem de nem az számít nekik,hogy a barátom boldog?Miért ítélkeznek felettem ismeretlenül? Nagyon rosszul esik,hogy ilyen véleménnyel vannak rólam a barátai és meg se mondják ha kérdezem mi az oka ennek.Tényleg nem magamat akarom védeni mert leírnám,hogyha valamelyiket megbántottam volna és ezért haragszik de egy rossz szavam se volt hozzájuk akkor mégis mért fújhatnak ennyire rám?
2017. márc. 3. 19:23
 1/2 anonim ***** válasza:
87%
Ezek a barátok lányok? Ha igen,akkor sejtem a választ.
2017. márc. 3. 19:27
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Vnanak nyomorék emberek, én is ismerek ilyet..
2017. márc. 3. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!