Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most akkor mi?

Figyelt kérdés

Hát van egy fiú osztálytársam(mily meglepő) akivel barátok vagyunk úgymond haverok. Csak vannak fura viselkedései amiket én nem vettem észre de a barátnőim már észrevették...pl. az üzeneteink végére szíveket rakunk stb...de mi ezt megbeszéltük hog ez a szívecskés dolog csak barátiból jön és hogy az nem azt jelenti,hogy szerelmes belém meg minden..okk ezt én is így gondoltam persze...de osztálykiránduláson annyira jól megvoltunk meg minden,hogy a barátnője nem örül...Meg a fiúval egyszer másfél órán át beszéltünk Viberen,hogy mi a panasza(lelkiszemetes vooltam akkor) meg a semmiről is el tudunk beszélni...meg keresi a társaságom...a barátnőim szerint NINCS fiú lány között barátság sztem meg van...ez is egy élő példa...csak azért kiváncsi vagyok a véleményetekre is...

köszi előre a normális válaszokat

2017. febr. 28. 18:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Máskor kérlek figyelj a fogalmazásra! És a kérdésedre a válasz --(ez most akkor mi?)-- Nemtudom esetleg barátság?
2017. febr. 28. 18:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Barátnője van, ha érted otthagya esélyes, hogy téged is otthagy majd <3
2017. febr. 28. 18:48
 3/5 A kérdező kommentje:
a fogalmazásommal mindig baj volt de nem ez most a lényeg! azért köszi...éés szerintem is barátság féleség csak a barátnőim mondják hogy nem az... ja és ezen már én is gondolkoztam hogyha elhagyná a bnőjét értem akkor engem is elhagyna másért...de nem akarok vele járni...más jön be...köszi a válaszokat még várok többet is! :)
2017. febr. 28. 18:57
 4/5 anonim válasza:

Nekem is van egy nagyon jó fiú barátom,és engem is folyton piszkálnak vele.De nem csak a barátaim,hanem a bátyám meg az apukám is.Szerintem van fiú-lány közti barátság.Igazából nálunk is van egy olyasmi,mint ami a szerelemre utal(a mondat végi szivecskékre gondolok),együtt megyünk suliba,és ha nincs tanszoba akkor együtt megyünk haza is.Nem értik meg,hogy pár háznyira lakunk egymástól,és ugyan azzal a busszal szoktunk menni.

Szerintem barátok vagytok;)

2017. márc. 1. 17:05
 5/5 A kérdező kommentje:
utolsónak: hallod velem is pont ugyanez van! elkísér a suliba és ha én is ráérek és ő is akkor haza is kísér!! ma is pont vele mentem suliba,és mire beértünk a haverja máár rosszra gondolt... azért köszi a választ !
2017. márc. 2. 16:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!