Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most akkor mi?
Hát van egy fiú osztálytársam(mily meglepő) akivel barátok vagyunk úgymond haverok. Csak vannak fura viselkedései amiket én nem vettem észre de a barátnőim már észrevették...pl. az üzeneteink végére szíveket rakunk stb...de mi ezt megbeszéltük hog ez a szívecskés dolog csak barátiból jön és hogy az nem azt jelenti,hogy szerelmes belém meg minden..okk ezt én is így gondoltam persze...de osztálykiránduláson annyira jól megvoltunk meg minden,hogy a barátnője nem örül...Meg a fiúval egyszer másfél órán át beszéltünk Viberen,hogy mi a panasza(lelkiszemetes vooltam akkor) meg a semmiről is el tudunk beszélni...meg keresi a társaságom...a barátnőim szerint NINCS fiú lány között barátság sztem meg van...ez is egy élő példa...csak azért kiváncsi vagyok a véleményetekre is...
köszi előre a normális válaszokat
Nekem is van egy nagyon jó fiú barátom,és engem is folyton piszkálnak vele.De nem csak a barátaim,hanem a bátyám meg az apukám is.Szerintem van fiú-lány közti barátság.Igazából nálunk is van egy olyasmi,mint ami a szerelemre utal(a mondat végi szivecskékre gondolok),együtt megyünk suliba,és ha nincs tanszoba akkor együtt megyünk haza is.Nem értik meg,hogy pár háznyira lakunk egymástól,és ugyan azzal a busszal szoktunk menni.
Szerintem barátok vagytok;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!