Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez miért van?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem pár napja egy fiúval, nagyon jól elvoltunk, folyamatosan bókolt, stb.
Másnap és harmadnap is beszéltünk, akkor is minden szuperül ment. Most pedig ráírtam, és egyszavas válaszai voltak, néha nem is válaszolt. Megkérdeztem tőle, hogy van-e valami gond, és nemmel válaszolt, és azóta meg sem nézi, amit írok. Ez miért lehet? 😔
2017. febr. 26. 18:51
2/3 anonim válasza:
grepolison most kezdődtek pár napja a világcsodák, sfgameba új npc van, és hamarosan megjelenik a relavation online, és msot kezdik suliba leadni a vizsgatételeket, add össze ':D
3/3 anonim válasza:
Azis lehet, hogy nemér rá, de ami valószinűbb, hogy nemjössz be neki és azzal akarta ezt jelezni, hogy nemvolt annyira figyelmes, ezt aztán megunta és most flegmázik. Az ilyenekkel nemkell foglalkozni csak magad gyötröd vele. A nyakamat teszem rá, hogy pár nap és unalmában megint írni fog benned meg megint fellángol a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!