Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor mi van? Akar tőlem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi van? Akar tőlem valamit vagy nem?

Figyelt kérdés
Januárban egy fiu látott a buszon és rámírt,hogy tetszek neki.Én akkor még mást szerettem ezért tereltem a témát.Késöbb elég jól elbeszélgettünk.Nyilvánvaló volt,hogy csak le akart feküdni velem.Késöbb furcsán viselkedett,ha nem irtam volna neki nem is beszeltünk volna.Én kérdeztem,ő szűkszavúan válaszolt.Aztán kinyögte,hogy csak fellángolás volt,nem szeret.Nagyon megbántott,de nem foglalkoztam vele.Tegnap rámírt,hogy megbánta amit tett és,hogy ne haragudjak rá.Írtam,hogy nem haragszom.De ő nem írt azóta se semmit.Iyenkor mi van?Miért nem ír?
2017. febr. 26. 09:04
 1/5 anonim válasza:
Hülye... Szájba kő baszni XDDD
2017. febr. 26. 09:12
 2/5 anonim válasza:
Hát elég egy éretlen személyre vall a viselkedése >.<
2017. febr. 26. 09:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen,eléggé.Az emberek nem igazán bírják őt.Szinte nincsenek is barátai,nem bízik meg senkiben.Én szívesen jártam volna vele de nem kellettem neki.Most meg nem értem mit akar ):
2017. febr. 26. 09:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor összeakart jönni veled, tetszettél neki, stb. mostmár belátta hogy fellángolás volt és mégse szeret. Bocsánatot kért hogy megbántott és lezárta a kettőtök közti kapcsolatot. Nem akar tőled mostmár semmit. Sry, ez a helyzet. 18f
2017. febr. 26. 10:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi.Ez a legvalószínűbb :/
2017. febr. 26. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!