Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyenkor mégis mit várhatnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mégis mit várhatnak tőlem?

Figyelt kérdés

Apám kolléganőjének van egy lánya, akinek tetszem. Én még sosem láttam a lányt személyesen(csak képeken), és a szüleit sem ismerem, de kitalálták, hogy elhívnak minket magukhoz, és megkérték apámat, hogy én is menjek, mert a lányuk meg akar ismerni.

Nem az, mert nem csúnya a lány, de olyan kellemetlennek érzem az egészet... Ha annyira meg akart ismerni, miért nem írt rám az interneten, és beszéltünk volna meg egy személyes találkát kettesben ? Minek a szülők ?

2015. nov. 13. 22:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Olyan múlt századi beütésem támadt.
2015. nov. 13. 22:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Mert a szüleitek ismeretsége az apropó arra, hoyg ti is összeismerkedjetek.

"miért nem írt rám az interneten, és beszéltünk volna meg egy személyes találkát kettesben ?"

Még nem is látott élőben, nem tudja, hogy akarna-e kettesben találkozni.

Meg különben is, majd Te fogod őt elhívni, ha megtetszik neked, mert te volnál a férfi. De még nem is láttad.

2015. nov. 13. 23:03
 3/4 anonim ***** válasza:
56%

Vagy a szüleitek magánakciója, és mindkettőtöknek azt mondták, hogy a másik akarja a találkozót.

Lehet, hogy mind a ketten annyira "bénák" vagytok, hogy a szülitek trükkhöz folyamodtak, hogy legyen már végre kapcsolatotok.

De minek ellenkezel, agyalsz? Találkozz vele, egyszer lefekteted, aztán utána majd eldöntöd, hogy mi legyen vele.

2015. nov. 13. 23:28
 4/4 anonim ***** válasza:
hú de fura:D nagyon paráznék ettől a szitutól...
2015. nov. 14. 04:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!