Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ilyenkor mit vár tőlem anyám?

Ilyenkor mit vár tőlem anyám?

Figyelt kérdés

Amikor hétvégén nyugodtan ülök, és olvasok vagy játszok, berobban a szobámba, rám mordul hogy semmit nem segítek, majd eltűnik. Arra a kérdésemre, hogy mit csináljak, MINDIG az a válasz, hogy semmit.

Tudom, lássam meg magamtól mit kell csinálni: akkor is ezt csinálja, ha pl vasárnap van, és szombaton takarítottam ki a lakást, tehát rend van és tisztaság, nincs mit csinálni.

2015. ápr. 9. 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Segítst neki a főzésben,vagy mosogass el,moss fel..vassalj...vagy amit ő szokott csinálni abba segíts bele
2015. ápr. 9. 21:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt nem engedi hogy főzzek, mosogatni szoktam, vasalást pedig apa csinálja mindig.
2015. ápr. 9. 21:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha van állatotok gondozd azt... Porszívózz ki. Töröld le a port. Ha nem főzhetsz, akkor utána segíts elmosogatni teríts meg/szedd le a terítéket.
2015. ápr. 9. 21:06
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Ne csinálj SEMMIT. Csak szar az élete és jobbnak érzi ha van kibe belekötni.
2015. ápr. 9. 21:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Ismerős,az én anyám is játszotta már el párszor.Ilyenkor hagyom a francba.
2015. ápr. 9. 21:18
 6/7 anonim ***** válasza:
59%

Lehet igaza van, lehet nem.

Én már külön háztartásban élek a szüleimtől, mégis mikor anyám felhív hétvégén és kérdi mit csinálok, mondom filmet nézek/pihenek/xboxozok. Akkor csak hümmög mintha lusta lennék. Nem értem ezeket az embereket. Csak mert ő nem bír a teendői végére jutni, mást lustának kell beállítson. Én el bírom végezni a házimunkát meló után hétköznapokon, így a hétvégén már nem kell robotolni.

2015. ápr. 9. 21:22
 7/7 supra01 válasza:

Ez nagyon egyszerű.

Pénteken este kérdezd meg, hogy szombaton ill. vasárnap mit kell segítened, mert azt meg akarod csinálni felkelés után, hogy utána pihizni tudj!

2015. ápr. 12. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!