Ilyenkor mit vár tőlem anyám?
Amikor hétvégén nyugodtan ülök, és olvasok vagy játszok, berobban a szobámba, rám mordul hogy semmit nem segítek, majd eltűnik. Arra a kérdésemre, hogy mit csináljak, MINDIG az a válasz, hogy semmit.
Tudom, lássam meg magamtól mit kell csinálni: akkor is ezt csinálja, ha pl vasárnap van, és szombaton takarítottam ki a lakást, tehát rend van és tisztaság, nincs mit csinálni.
Lehet igaza van, lehet nem.
Én már külön háztartásban élek a szüleimtől, mégis mikor anyám felhív hétvégén és kérdi mit csinálok, mondom filmet nézek/pihenek/xboxozok. Akkor csak hümmög mintha lusta lennék. Nem értem ezeket az embereket. Csak mert ő nem bír a teendői végére jutni, mást lustának kell beállítson. Én el bírom végezni a házimunkát meló után hétköznapokon, így a hétvégén már nem kell robotolni.
Ez nagyon egyszerű.
Pénteken este kérdezd meg, hogy szombaton ill. vasárnap mit kell segítened, mert azt meg akarod csinálni felkelés után, hogy utána pihizni tudj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!