Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Ilyenkor elveheti tőlem?

Ilyenkor elveheti tőlem?

Figyelt kérdés
Vettem egy motort üzembetartoival de alairattam vele egy olyan kezzel irott papirt amelyben az szerepel hogy a motorkerekpar az enyem es kifizettem azt de nincs átiratva a papirt lepecsetelte a közjegyző amely 5000Ft-ba került . Tegnap eljött hozzám hogy eladta és kell amotor mivel átiratták a hatam mögött ! :(

2016. aug. 7. 14:01
 1/2 anonim ***** válasza:
A közjegyzős papírral nem sokat tudsz kezdeni, ugyanis egy olyan tényt rögzít, amit az üzembentartói szerződésben már rögzítettetek. Ha üzembentartó vagy, akkor nem a tiéd a motor, ez ilyen egyszerű. A tulaj pedig akármikor eladhatja. Tehát idegentől nem veszünk üzembentartóival járművet. Nekem pl nagyapám odaadta a régi kocsiját, jól jött, hogy elég engem csak üzembentartónak bejegyezni, mert egy új forgalmi áráért megcsinálták, nem kellett eredetvizsga, törzskönyv, stb. De idegenek esetében ez sosem vezet jóra.
2016. aug. 8. 11:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Ma voltam az ügyvédemhez azt mondta hogy hívjam be a tanúimat és ő is hitelesíti egyébként ez egy tulajdonjog átruházási szerződés volt
2016. aug. 8. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!