Vettem egy autót, cégre lett iratva, de a cég becsődölt. Mi ilyenkor a teendőm, kihez, vagy hová fordulhatok, vagy bebuktam az autót, és megy a levesbe?
Az autó nem a tiéd, hanem a cégé, szóval ez úgy néz ki, búcsút mondhatsz neki.:(
Ha még pl. csak egy laptop lenne, visszadátumozott szerződéssel ki lehetne szedni talán a cégből (bár az is sikkasztásnak számít, szóval kérdés, megéri-e, ha rajtakapnak), de mivel autónál az adásvételt ugye nyilvántartásba kell vetetni, itt már sok mindent nem lehet csinálni. Már ha a cég már tényleg hivatalosan is becsődölt. A csőd előtt még talán le lehetett volna papírozni a dolgot.
igaziból egy százezer forintos autóról van szó,amiről azóta a műszaki is lejárt,de ettől függetlenül,nekem százezer sok pénz.
Ha bebukom,azzal az átirás,és egyéb költségek is odavannak.
tehát most az udvarban pihen egy darab vas,hatósági jelzéssel,amiből önhibámon kivül,még nekem lehet bajom...
Legalábbis minden jel erre utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!