Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak most?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak most?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel egész jóban voltunk és már addig jutottunk, hogy találkoztunk sulin kívül. Csak az volt a baj az egésszel, hogy annyira tetszett nekem, hogy nem tudtam önmagam lenni a közelében és ezáltal félre ismert és kiegyeztünk abban, hogy csak barátok maradunk, de ő azt mondta, hogy már az első találkozásunk előtt sem akart többet mint barátság viszont én úgy érzem, hogy ez a beszéd kamu egy kicsit mert láttam rajta, hogy tetszem neki. Most meg barátok vagyunk és próbálok találkozni vele, hogy megmutassam milyen vagyok valójában és ha nem tetszek neki így az nem baj, engem csak az zavar, hogy másnak hisz mint aki vagyok. Az a baj, hogy bármikor próbálom elhívni valahova akkor beleegyezik viszont ha már konkrétabb időpontot akarok megbeszélni vele akkor hirtelen nem ér rá és azt mondja, hogy majd máskor. Van értelme próbálkoznom, vagy nincs?
2017. febr. 20. 15:16
 1/1 anonim ***** válasza:
figyelj ha sokat vagytok együtt és jól érzed magad akkor mutatod meg kivagy. szerintem inkább hagyd. de a te életed te tudod
2017. febr. 20. 16:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!