Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok van barátotok? (pasitok)
Figyelt kérdés
irjatok kort is!2017. febr. 12. 20:53
12/17 anonim válasza:
Nincs, nem is volt soha, és ugy erzem nem is lesz soha :D
15/l
(Mielott jonnenek a "mert biztos egy kövér disznovagy" nem, nem igazán:))
13/17 anonim válasza:
Nem nincs. 19L. És kb most 2-en is,akik próbálkoztak tiszta dilisek voltak. Nem értem,hogy gondolhatja egy 34éves,hogy én már jó feleség alapanyag vagyok. Ráadásul én nem is tekintettem rá úgy,csak haver volt. Úgy látszik én neki nem.
Nem kell egy ideig kapcsolat. Ha majd egyszer találkozok egy normális,épeszű fíúval/sráccal/férfival,akkor talán.
Na mindegy.
Köszönöm,hogy meghallgattatok.
15/17 anonim válasza:
Van. Több,mint egy éve.
Előtte volt egy 5 éves kapcsolatom.
22 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!