Lányok! Vágta már le a pasitok vagy egy fiú barátotok nagyon rövidre a hajatokat?
Figyelt kérdés
Milyen élmény volt ? Melyikőtök akarta jobban ? Nem volt nagyon fura szituáció? Gondolkodom a dolgon én ia de még nem mertem megkérdezni2015. dec. 22. 00:08
1/7 anonim válasza:
Te most ki vagy, az elkövető vagy az áldozat?
2/7 A kérdező kommentje:
Bocsi nem volt egyertelmű. Én szeretném megkérni hogy vágja le nekem par centisre
2015. dec. 22. 00:20
3/7 anonim válasza:
Én a barátnőmnek vágtam már nem egyszer a haját de nem rövidre, igaz nem vagyok fodrász de sok barátom is kéri hogy vágjam le neki mert Állítólag ügyesen vágom a hajukat :)
4/7 anonim válasza:
Ha a barátod nem szeretné levágni, én nagyon szívesen megcsinálom neked :3
5/7 anonim válasza:
Nekem már vágta ollóval és géppel is és nagyon jó,izgató volt.Próbáld ki!
6/7 anonim válasza:
Megkopasztott azóta a pasid?Az én barátnőm tüsi hajú, én nyírom.
7/7 anonim válasza:
Én nagyon örülnék ha a páromak is annyira tetszene a rövid haj hogy akár ő is megnyírna. Sajnos hosszú haj párti. Ennek ellenére én már annyira meguntam, hogy fiús, rövid felnyírt hajat fogok vágatni hamarosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!