Hosszú hajúak! Ti hogyan hordjátok a hajatokat alvás közben?
Azt hallottam, hogy akinek hosszú haja van, annak érdemesebb összefogott hajjal aludnia, mert így reggelre kevésbé lesz kócos, és gyorsabb, kíméletesebb a fésülködés. Valamint az ágyneműhöz is kevésbé dörzsölődik, és nem fog töredezni. Ez tényleg így van? Nekem is hosszú hajam van, de mindig is kibontott hajjal aludtam, eszembe sem jutott sosem összekötni, de ezek után már gondolkozom rajta. Viszont azt sem akarom, hogy a gumi megtörje.
Szerintetek melyik a jobb a hajnak??? Ha kibontva, vagy összegumizva van alváshoz??
Én maximum a nyár legeslegmelegebb napján alszom kontyba fogott hajjal.
Szerintem ahogy kényelmes neked, de én inkább a fonást ajánlom, az kímélőbb. :)
Nem azért alszom fonott hajjal, hogy kíméljem, hanem egyszerűen van az a hossz, amivel már nem lehet máshogy, mert ráfekszel, belegabalyodsz, a párod ráfekszik...
Mondjuk tény, hogy egy töredezett hajvégem sincs, pedig 1,5 éve (!) nem vágattam.
Tavaly júliusban befonva a derekamig, most a fenekem alá ér.
Normális időben befonom, nyáron kontyban a fejem tetején van.
Nem Disney hercegnő vagyok, forgolódom álmomban, és szanaszét tekereg.
Bevallom, nem szoktam fésülködni.
De a fonás mindig francia, a fejem tetején, vagy ahhoz közel kezdem el, mert ha csak simán tarkónál, nekem nyomja a nyakamat. Ami a legkényelmesebb, az a "Katniss"-féle, egyik oldalon elkezdődik, másik oldalon a vége. Így sehol nem nyom.
Nyáron melegben befonva, különben kibontva.
Én éjjel szerencsére nem forgolódom sokat, viszont párom imád ráfeküdni és belefúrni a fejét. Reggel mindig kifésülöm, nem szokott veszedelmesen kócos lenni. Kb. annyira, mintha egy kicsit szeles napon ki van bontva.
Fenékig érő hajam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!