Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Nektek miért olyan jó ha barátotok mellett mással flörtöltök a neten? Mi jó van abba hogy tirpák parasztokkal kommunikáltok, mikor van egy normális pasitok?
Nekem ez nem lenne jó és nem is csinálom a párom mellett.
Az nem jutott eszedbe, hogy tőle kérdezd meg?
Mi a francért általánosítasz?
Attól mert a te barátnőd ezt csinálja,attól még bőven van normális nő aki nem tesz ilyet egy kapcsolatban.
Én nem teszek ilyet, ellenben engem mindig hülyére vett mindenki, minden pasi, legutóbb az élettársam hát vége is lett, szóval ne általánosíts, én se írok le minden pasit csak azért mert eddig kötssögökkel volt dolgom. Igaz nem is bízok meg senkiben, de sebaj, jobb nekem egyedül, legalább nem aláznak le többé.
25/N
Nekünk ez nem 'olyan jó', viszont szerintem kérdezz rá a barátnődnél, hogy van-e értelme a kapcsolatotoknak.
A telefonom létezését is elfelejtem, ha vele vagyok, kihúzza az akksi 90%-on több napig, szóval nem általános jelenség ám a telefonra, internetre tapadás a lányok körében. :P
Nekem meg az exem csinálta ezt, aki férfi... na ilyenkor mi van?
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!