Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 éves vagyok, nem adtak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves vagyok, nem adtak semmi tanácsot szüleim, hogyan közeledjek egy lány felé?

Figyelt kérdés
Suliban azt mondták a tanárok, hogy általában az apák leszoktak ülni a fiukkal és megbeszélik, hogy hogyan kell egy lánnyal törődni vagy foglalkozni, pl. az ágyban. Én most nem arra gondolok, hogy hogyan kell b>szni, hanem arra hogy ha egy kultur férfi vagyok nehogy valamit ne tudjak mert nem tanitották meg. Ezekre lennék kiváncsi? Meg arra, hogy ha találkozok egy lánnyal és nekem tetszik és sokszor találkozok vele és egyszer mondjuk lesmárolom és aztán megint talizok vele többet beszélgetünk megint smárolunk mikor van az, hogy összejöttünk? Megkérdezem tőle, hogy összejöttünk? vagy ha valami ismerős rákérdez akkor én azt mondom ja ő meg az h nem vagy esetleg igen?

2017. febr. 11. 03:11
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Nekem se apum tanította meg. Nekem a 4 évvel idősebb lány tesóm segített nekem. Egy lány felé, úgy közeledj, mintha barát lenne, majd kialakul valami szorosabb.
2017. febr. 11. 08:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha ilyen kérdéseid vannak,akkor neked még nem kell barátnő.

15/f

2017. febr. 11. 17:06
 3/5 A kérdező kommentje:
2es Láttom nem szürted le mit kérdeztem... Attól független, hogy ezt a kérdést tettem fel nem vagyok kimaradva a te nagyb@ szó világotokból
2017. febr. 12. 08:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Én meg azt szűrtem le a kérdésedből, hogy tényleg nem kell még téged felvilágosítani, mert nagyon gyerekesen állsz hozzá a lánykérdéshez. Majd ha 16-17-18 éves leszel, lehet, hogy apukád mond majd ezt-azt. - Addig csak annyit, hogy egyáltalán nem kell azt szóban is megerősíteni, hogy most ti összejöttetek-e vagy sem. Ha sokszor megy veled, legalább 3-4-szer különböző programokra, kirándulás, biciklitúra, vagy csak egy séta a Ligetben, nem tudom, hol laksz, ha pesti vagy, és a lány intelligens, elviheted egy műzeumba is, szép festményeket nézegetni vagy a Néprajzi Múzeumba a Kossuth téren, maga az épület is gyönyörű belülről, érdemes megnézni, - tehát ha látod, hogy a lány értelmes, érdeklődő, hasonló az érdeklődési körötök, és pár randi után megengedi, hogy megcsókold, akkor plusz két-három randi után (de nem 15 évesen!!!, várjál vele legalább 17-18 éves korodig!!) lehet valami másfajta románc is, persze a lánynak is tudnia kell, hogy ez nem fog örökké tartani.
2017. febr. 12. 10:32
 5/5 anonim ***** válasza:

2.vagyok

De,eléggé leszűrtem,és ha ide jössz tanácsot kérni,az akkor már régen rossz.

Ilyet kérdezni,hogy mikor van az hogy összejöttünk?.......

És nem,képzeld én se dugok fűvel-fával,2 barátnőm volt eddig,a mostanival az életem is eltudom képzelni,mivel kölcsönösen megértjük egymást,sok mindenben hasonlítunk,szóval nem mindenki olyan nagy istencsászár mint ahogy gondolod.

Egyébként meg ha valaki tetszik,és kölcsönös a vonzalom,jönni fog magától,hogy mikor mit kell csinálni,hiába írnánk neked bármit is.

2017. febr. 12. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!