Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak ilyen fiúk?

Figyelt kérdés

Vannak akik mondjuk nem félnek kimutatni azt hogx igenis szomorúak? Akik mernek sírji?(akár a barátnőjük szeme láttára vagy bárki máséra?

Esetleg akik nem félnek megnyílni vagy felválalni a gondjaikat?

Félreértés ne essék

NEM ismerkedés céljából írom ki.

(Egy-két kérdésem törölték amit puszta kíváncsiság szült..)

2017. febr. 5. 00:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nincs nagyon ilyen. Aki ilyen azt sajnos lenézik. :(

14/L

2017. febr. 5. 00:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezzel én is szembesültem pedig... Nem rossz ha van egy ilyen fiú egy lány mellett... Szerintem mélyebb és poziívabb eegy ilyen kapcsolat. Több mindent kibírhat a pár...
2017. febr. 5. 00:08
 3/6 Serpent válasza:
100%

Az én álláspontom férfiként ezekről:

Magyar vagyok és a magyar nemzet szomorú, viszont ez nem ok arra, hogy néha ne legyek vidám. "sírva vígad a magyar".

Ha valaki sír az nem feltétlen a gyengeség jele. Lehet, hogy valamelyik hozzátartozója halálhírét hallotta, vagy akkora és olyan nehézségek jöttek az életébe amik alatt lelkileg összeroppan és ez az összeroppanás így nyilvánul meg. Egy elejtett fagyira inkább b*ssz*+ezni szoktam, de inkább viccet csinálok belőle "-Legalább a hangyáknak is jut-"😀

Nem félek felvállalni a gondjaimat. Minden embernek vannak kissebb-nagyobb gondjai.

2017. febr. 5. 00:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem van ilyen ismerősöm, velem egykorú:)

14/L

2017. febr. 5. 00:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok.
2017. febr. 5. 09:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Előfordulunk, de igencsak ritkásan :/ És még aki ilyenekről hallok, azok is inkább a lányok felé nyitnak... Fiúk egymás között nagyon nagyon ritkán, sajnos a mai "kultúra" ezt nevelte belénk.

De azért szerencsére előfordulunk :)

És igencsak függ a leányzótól is, milyen lesz ettől egy kapcsolat. A Kedvesem egy igazi hisztérika a saját megfogalmazása szerint, és nagyon nehezen viselem néha, hogy komolyan veszem amit utólag még Ő is komolytalan hisztinek minősít, Ő pedig azzal boldogul nehezen, hogy mennyire kimutatom, milyen mélyen érintett ez, szóval néha félek, hogy erre fog rámenni a kapcsolatunk, hogy mennyire nyílt vagyok, és mennyire kifejezem a szomorúságomat is, de azért bizakodom ^_^

20/F

2017. febr. 6. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!