Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Akinek nincs barátnője hogyan tölti a Valenti napot?
Nincs, mert tudom, hogy Lucifer az én úram minden angyal és szépség legyözője, a napnál is fényesebb fény hotdozója mindig az én oldalamon áll! Amúgy nem-nem zavar, valószínűleg berakot valami dragon ball-t vagy egy disney mesét ami alá random baromságokat vágok be és közben magamat is megvágom 1-2szer, sötét múltamat és jövőmet félretéve lehetőségem lett volna már barátnőre, hogy miért nem akarok még:
Akiknél eddig volt mind gyerekesek voltak;
A legtöbb megsem értett volna, csak bejöttem nekik;
Egyáltalán hogy gondolja egy lány, hogy neki kell lépnie? Én vagyok a férfi, gondolhatná, hogy ha nem lépek az annak a jele, hogy nem akarok semmit sem, nálam teljesen elveszti az érdeklődést az aki kezdeményez , mert elveszi a kihívást , hogy meggyőzzem én vagyok a neki való;
és még kismillió okom lehetne rá, pld az hogy még én is elég éretlen vagyok több tekintetben és inkább a jövőmre koncentrálok, amit a gyakorikérdéseken fogok elérni, egynapon majd felvásárolom az oldalt, még több reklámot nyomok bele és gazdag leszek, de az még messze van.
Szerintem mindannyiunk nevében írhatom, de legalábbis nagy százalékunk nevében: Azt sem tudjuk hanyadikán van.
Persze ez nem azt jelenti, hogy szó szerint nem tudjuk. Ha megkérdezed el tudom mondani, hogy február 14, de ránézve a naptárra, nem az fog eszembe jutni, hogy ma valentin nap van.
Miért lennék? Ez egyébként csak felesleges rinyálás lenne. Nem egy barátnőtől függ a boldogságom, hanem saját magamtól.
Valszeg ugyanúgy töltöm mint mindegyik másik napot, ugyanaz a 24 óra. Amúgy amelyik pár valóban szereti egymást, nem tesz kivételt egyik napon se, hogy na most jobban szeretjük egymást, holnaptól meg mehet a szokásos.
Az a meglátásom, hogy a barátnőm felé nem csak valentin napon mutatnám ki az érzéseim és csinálnék programot, vagy ajándékoznám meg, stb. Ebből kiindulva nem tualjdonítanék különösebb jelentőséget ennek az "ünnepnek". Hiszen, ha szeretsz valakit, úgy igazán, akkor vele minden nap felér egy ünneppel.
Hogy mivel töltöm? Munkával, illetve, ha úgy adódik, akkor valamelyik hobbimmal.
Amúgy nem tudom ki mit tud erről, de ez az ünnep gyakorlatilag semmire nem jó, kitalálták pusztán profit hozás céljából a sok hülye meg költi is a pénzt, én előbb festem le a hídat egy nő arcával és megyek börtönbe, minthogy vegyek valamit eme szentségtelen napon!
Biztos ebben is a Sátán keze van, pénzt akar keresni, hogy fenttartsa a pokol költségeit, mert sok az éjszakai kínzóparty
Ugyanúgy töltöm mint a többi napot, semmi különös dolgot nem csinálok mert Valentin nap van és nincs barátnőm. Az hogy szomorú vagyok ez miatt nem jellemző rám. Meg nem vallok szerelmet random ismerősöknek se.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!