Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a fiú ha van barátnője? (és az idegeimre megy)
Figyelt kérdés
Na szóval...van egy fiú az osztályban.Van barátnője.Egyáltalán nem jön be.De állandóan bámul,szemkontaktust fesz fel.Pedig én nem keresem a tekintetét.De gondolom ti is tudjátok ....úgy érzem mint akik bejönnek egymásnak és szemezgetnek...Nem hinném amúgy hogy bejövök neki(nem is akarok)de akkor miért csinálja?Meg amikor pl ki akar kerülni úgy csinálja/csinálta hogy közben mindkét kezével a derekamat megfogja.Kezd nagyon zavarni.Folyton engem néz, másokkal beszélgetek majd azt veszem észre ahogy körbe nézek hogy néz.És azzal a dermett nézéssel mint mikor meglátod a folyosón a titkos kiszemelted.Gondolom értitek.Azt hiheti hogy nekem jön be?Nem beszélünk sokat egyébként és csak ő csinálja ezt a többi fiú nem.Ha van barátnője szerintem már eleve az sem szép dolog hogy fogdos, meg állandóan végignézi a testem.Csak hát hogy szóljak neki hogy álljon le?Mikor lehet ezeket csak valahogy tényleg véletlen csinálja..Viszont az állandó szemkontaktusával az őrületbe kerget.Mit csináljak?Ha bunkó lennék vele gondolom nem nézne folyton.17/L2017. jan. 16. 17:00
1/1 anonim válasza:
Nyugodtan mondd meg neki a legelső adandó alkalommal. Mondjuk véletlen kettesben maradtok a teremben vagy párban kell csinálnod vele valamit. Csak a lényeg, hogy minél előbb mondd el neki. És nem kell feltétlenül udvariasnak lenned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!