Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek tetszik ez a öltözet egy lányon? (link)
2017. febr. 1. 22:45
1/14 anonim válasza:
Igen, de ahhoz ilyen alak is kell! ;)
2/14 anonim válasza:
Ha a harisnya a nadrágáig van felül akkor igen. Így fos.
3/14 anonim válasza:
Most vicelsz ??? Úgy néz ki a' csajszi mint k_urva !
Ezzel a' régi virág kaspó nyaklánccal és a' hálóval meg a' térdnél kiányzó farmer .
Undórító ! Meg látnék egy ilyet szóba se' álnék vele !
4/14 anonim válasza:
*Úgy néz ki a' csajszi mint egy k_zrva .
Bocsi kihagytam egy kötő szót !
5/14 anonim válasza:
Nekem tetszik nem tartom magamutogatósnak ha nem lenne rajta az a harisnya senki nem mondaná rá hogy k** így meg hogy pluszba felvette mindenki leku** érdekes. De egyébként egy rendes hosszú polóval felvéve viszafogottabb hatást keltene szerintem.
6/14 anonim válasza:
Igy nekem kicsit sok, ha felul jobban fellenne oltozve, jobb lenne.
7/14 anonim válasza:
Ha elsétálna mellettem az utcán, valószínű hogy megbámulnám.. :)
De nekem kicsit sok.
8/14 anonim válasza:
kb 16 éves korig elmegy, felette már max farsangon, vagy egy kamionosok-qurvák buliban.
9/14 anonim válasza:
Ha a harisnya nem lenne derekig felhuzva,akkor igen.Igy kicsit vicces :D
10/14 anonim válasza:
Hát...ömmmm, ha talán még az a halászháló nem lenne rajta...nyáron 40 fokban okés, de kicsit sok amúgy tényleg. Nekem azt a behatást kelti kissé mintha egy drogos lenne. Nyilván nem jelent semmit, de az első benyomás sokat nyom a latba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!