Fiúk, nektek is tetszik ha egy lány így öltözködik? Jó mert sportos is meg szexi.
2015. júl. 27. 21:18
1/9 anonim válasza:
Kukii.. ?? :O :D am sztem , ízlésesen szexy & Sportos is :)
2/9 anonim válasza:
Azt nem tudtam hogy szexi is de köszönöm.Mert èn is így öltözködöm. 16L
3/9 anonim válasza:
Pedig tényleg szexi :D A legtöbb pasinak egy ilyen lány láttán feláll a kukija, szóval a kérdező nincs egyedül :D
5/9 anonim válasza:
Az összkép a fontos. Nyilván nem mindenkin áll jól az ilyen ruha...
6/9 anonim válasza:
Keress egy barátnőt akkor sürgősen kérdező! :D
7/9 anonim válasza:
Az ilyen ruhákat.. A szép hasú.. Hosszú combú lányok hordják. Arra áll a kuki !! ;) Nem a ruháraa !!! :D
8/9 anonim válasza:
Semmiképp sem sportos. Ez ilyen divatribi öltözék, a hozzá hasonló műpcsáknak. :)
9/9 anonim válasza:
Nem. Nyilván nem ruha alapján választok magamnak párt, de a négy barátnőm közül mindegyik csinosan öltözködött (és nem, nem azt néztem, milyen ruha van rajtuk). De ez a magasderekú-haspóló (vagy más) kombó kifejezetten taszít, ahogy a férfiak legtöbbjét. Persze nem szólunk érte, nektek kell magatoknak tetszeni :)
Ez pedig egész csinos: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!