Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még ebből valami? (Lent)
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik,de az egyik barátnőmtől megtudtam h régebben tetszettem neki,de akkor még én nem vettem észre.Sajnos most nem tudom hogy még mindig tetszem neki,de én szeretem Őt.Általába ha észrevesz akkor néz(rám),de amugy semmi más.
Szerintetek ebből a "kapcsolatból" lehet valami?Én kezdeményezzek esetleg?
17/L,Ő 18/F
2017. febr. 4. 18:25
1/7 A kérdező kommentje:
Meg álatlában a barátai is szoktag nézni (nem feltűnően),ezért van egy kis sejtésem.
2017. febr. 4. 18:28
2/7 anonim válasza:
1. ez a FELNŐTT PÁRKAPCSOLATOK kategória kislány, nem a tini!
2. "de én szeretem Őt."
Nem is ismered őt, hogy szerethetnéd őt? Te csak rajongsz egy álomkép után!
3. nem veszítesz azzal semmit, ha kezdeményezel
4. "Lehet még ebből valami?"
honnan tudhatnánk? vegyek talán egy jósgömböt, hogy erre választ találjak neked?
tőletek függ minden!
3/7 A kérdező kommentje:
Jó,BOCSÁNAT rossz kategória.Attól még lehet norálisan válaszolni, a "lehet ebből valami" kérdést pedig úgy értettem hogy mennyi az esélye SZERINTETEK.
2017. febr. 4. 18:50
5/7 A kérdező kommentje:
Jézusom,de vicces volt.
(Szerintem mindenki értette/értené h nem így gondoltam)
2017. febr. 4. 19:19
6/7 anonim válasza:
Szerintem mivel tetszettél neki és nem volt semmi ezert elhalvanyultak az erzesei, de kezdjetek el beszelgetni, nyugodtan kezdemenyezhetsz és akkor lehet hogy ujra előjönnek az érzései irnátad. Szerintem jó eséllyel lehet belole valami :D
7/7 A kérdező kommentje:
Na végre valakiiii.Köszönőm!
2017. febr. 4. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!