Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi lehet ebből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet ebből?

Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy fiú osztálytársam akivel barátság extrákban voltunk de mondtam neki hogy én akkor többet érzek ha együtt vagyunk ezért legyünk csak báratok meg az egyik barátnőm "kavart" vele de van neki barátja, ez miatt is mondtam neki hogy inkább maradjunk barátok. Szombaton bulibam csókolóztunk es ez több mint barátsag az ő részéről is de mem vagyunk szerelmesek, ő nagyon azt gondolja hogy osztálytársam vagyunk akkor nem jöhetünk össze. Senki se tudja ezt,és a legjobb fiú barátom. 18 évesek vagyunk

2016. nov. 28. 16:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez egy elég bonyolult dolog lehet. A srácnak (ne vedd sértésnek) azt mondanám, h házi nyúlra nem lövünk.

De ha már ilyen jóban vagytok és barátság extrákkal... az ilyent bárkinek nem engedi meg az ember szerintem.

A lényeg: Ne próbálgassatok semmit! Csináljátok, vagy ne csináljátok! A párkapcsolat nem próba kérdése. Ha úgy érzed, kedveled és jól kijössz vele, minden klappol, akkor kérdezz rá nála, persze ha ő nem lépne előbb, mert egy csók a buli közepén sokszor önkéntelen, ösztönös, jelenthet is valamit.

2016. dec. 3. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!