Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet ebből komoly kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés

Ugyan az a szakterületünk, korhazban dolgozunk igaz meg csak tanulok vagyunk, en most kezdtem ő pedig ebben az evben teszi az utolso vizsgajat. Mar evelejen szemet vetettem a sracra, de mindig elerhetetlennek ereztem, tipikus nagymenő sok csajnak bejon, igy csak tisztes tavolsagbol nezegettem. Ő jelölt be fb-n par honapja. Aztan par napja kezdtem gyakorlatra jarni es beosztaskor lattuk egymast. Első nap gyakszijan ram irt, es azota folyamatosan dumalunk. Randiztunk,elcsattant par csok is, de mivel nem szeretnem hogy masok lassak, hogy mi hanyadan allunk mig komolyabbra nem fordul igy csak titokban osszefutunk az oltozoben ill.szunetekben. Olyan mint egy titkos romanc, par napja egy hatalmas mercivel lepett meg. Nagyon jol erzem vele magam, ma pedig mikor lementem hozza az oltozobe megolelt es a fulembe sugta hogy hianyoztam neki. Eleg visszafogott srac ahoz kepest hogy milyennek gondoltam. Sokan rossz velemennyel vannak rola, de velem iszonyatosan kedves. Szerintetek van remény ra hogy komolyabbra forduljon a dolog köztünk?

L/19 F/21

2017. febr. 3. 18:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Hat figyelj én is jàrtam igy az exemmel mondtak róla ezt azt de nem hittem el de olyan mondta aki első kézből ismeri !Fontos sztem hogy ki mondta rola a dolgokat mert az is lehet hogy egy rossz akarója esetleg irígyek rà mert ilyen is van !Visszatérve az exemre ő is mondta nem egyszer hogy hiànyoztam de a tetteit figyeld !
2017. febr. 3. 18:39
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hajaj, de mennyire! Ebből is láthatod, hogy a külsőségek félrevezetőek.

És azt is, hogy mindig a nő választ. Ne gondold, hogy nem látta, amikor "tisztes távolságból" nézegetted.

Irigylem a mai tiniket, ez a bejelölés FB-on remek találmány. Elég semleges, ugyanakkor jelzés is, kicsit felhívás is, ki hogyan fogadja.

2017. febr. 3. 18:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Ő is nézett engem mindig. Észrevettem. Egyszer egyszer osszeakadt a tekintetünk minden nap...
2017. febr. 3. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!