Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, titeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket zavarna, ha a pasitok későn írna vissza azért, mert közben játszik?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok esetleg? Szívesen várnám...

2017. febr. 2. 20:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem nagyon zavar.. Mert van hogy en is lolozok es nem irok vissza neki.. O meg fifazikvagy eppen egymassal lolozunk.. Ebbol sosem volt baj koztunk h nem egy nanosekundom masodperc mulva ir vissza.. Meg hat veelem is volt olyan h faradt voltam es ha irt akkor megneztem elonezetbe aztaan hafontos volt valaszoltam ha nem volt akkor pihentem tovabb..
2017. febr. 2. 22:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha néha előfordul, az nem gond, én is szokta játszani, vagy mást csinálni, nem kötelező folyton a telefonon lógni, nem ettől lesz jó egy kapcsolat. De ha mondjuk sose ír vissza rögtön, mert folyton játszik, azt természetesen nem venném jó néven. Néha azért kell hogy folyamatosan is beszélgessünk.
2017. febr. 2. 23:21
 13/14 anonim válasza:

Nalunk ez egy orok problema. Azert zavar, mert egesz nap dolgozik, irodai munkat vegez, nem tud velem levelezni, amit megertek. En is sulia jarok meg tanulok, egyeb elfoglaltsagok. De mikor otthon van es beszelhetnenk, akkkr rossz, hogy a jatek fontosabb. Ennel mar csak azt utalom jobban mikor egyutt vagyok o meg kozben nyomja a gepet.

En 20/L a parom 26/F

2017. febr. 2. 23:26
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nézd, én sokat dolgozok. Azzal vezetem le a stresszt , nem gyerek vagyok már pedig .

Volt barátnőm, nem ér rá mert tanul, jó nem írt, én megértettem az fontos ,

De mikor kikapcsolódnèk 2-3 órára, és egy másfél óra múlva kérdezi hogy mit csinálok, és ha 5-10 perc után írok vissza kérdi h játszom e ... mondom igen. Megsértődött mint a rossz fene. Leszarta azt , hogy kicsit én is kikapcsolnèk fejben ... ez barátnő függő,

Tudod amikor éreztem azt h ráér, vagy este sűrűbben írt éppen másik barátnőm ( külön külön. Egyszerre csak egy volt ) egyből észleltem, bezártam a játékot, és irtam vele, vagy játék közben skype on beszéltünk, meg lehetett oldani , nem kell fenn akadni mindenen .

Aki nem érti hogy nekem is kell a magány. Azzal csak eltaszít engem .. :)

2017. febr. 3. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!