Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a pasitok 35 cm-rel magasabb lenne, mint te?
Figyelt kérdés
2015. máj. 30. 19:47
1/6 anonim válasza:
Az én pasim szerencsére nem magasabb nálam :)) de nem hiszem, hogy zavarna. Legalább állva letudnám szopni :))
2/6 anonim válasza:
Az azt jelenti, hogy nekem 190 centi... Fuuuh. Fogjuk rá, ha megszeretem, igen. De elég kényelmetlen lehet. :/
3/6 anonim válasza:
Én 162cm vagyok, a pasim 190, nem zavar.
4/6 anonim válasza:
az is csoda,hogy ha centiről van szó nem a p.csötöket említitek.
5/6 anonim válasza:
Nem. Az exem is sokkal magasabb volt nalam, meg a mostani kiszemeltem is kb. ennyivel magasabb nalam.
6/6 anonim válasza:
én kifejezettem szeretem ha minimum 15 cm-rel magasabb nálam. a mostani barátom 197 cm magas én meg 171.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!