Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért vagyotok ilyen depisek? 16/f
2017. febr. 1. 21:55
személyesen ismerek ilyeneket...egyszercsak meguntam és elkuldtem mindegyiket a p**ba azóta boldogabb vagyok hogy nem huznak le
2017. febr. 1. 21:55
te kikkel találkozól?? SEnki olyat nem ismerek aki a kezét vágja, mivel a comb felső részét szokás, ha nem a figyelemmfelkeltés a cél, ha komolyan gondolná függőlegesen vágná fel és nem csak játszana a pengével, látszik, hogy még gyerekek és nem tudják :D
2017. febr. 1. 21:56
4/14 A kérdező kommentje:
De még ha komolyabb családi vagy anyagi problémái lénnénék..de csak így, mert olyan kedvem van
5/14 A kérdező kommentje:
Hát akkor a comb felett..de ha meg akar halni ugorjon ki a vonat elé...ne játszodozzon a pengével mert semmire nem vezet
Pff ezeket sose ertettem...
2017. febr. 1. 22:07
Hát én se vagyok a leghappybb de nem vagdosom magam. Amugy egyszer megvágtam magm es jó érzés volt ezért. Csak tudom hogy hülyeség és nem csinálom. Meg elég gyerekes az hogy magamat bántalmazzam..
L.
2017. febr. 1. 22:11
Én egy ilyet ismertem, hát én sem értem meg... Én sem vagyok jó formában sokszor, de nem kürtölöm világgá sosem pláne nem kürtölném a vagdosást... Aki ezt csinálja az csak azért szerintem, hogy felhívja magára a figyelmet. Akinek igazán olyan gondjai vannak csak 1-2 emberrel osztja meg max akik a legközelebb állnak hozzá vagy szimplán senkivel...
Amúgy nálam a depisség fakad az önbizalomhiányból, a sok tanulásból, a folyamatos családi gondokból és abból, hogy már semmit sem érzek igaznak körülöttem, olyan mintha mindenhol csak álbarátság, álszeretet lenne... Szóval ilyenek lehetnek a többi lánynak is a gondjai talán
2017. febr. 1. 22:14
Nekem 12-13 evesen volt affele mely zuhanasom de sosem vagtam volna meg magam. Szerintem szanalmas neha amikor csak a feltuesert mennek a dolgok. Meg megmagyarazhatatlan idokbol voltam rosszkedvu. Csak az voltam nem tudom miert. Akinek van ra jo oka azt megertem. De amugy most komolyanxd szerinted aki epp az ereit vagtossa pont van ket vagas es ket csapp ver kozott ideje vissza irni?xdddddd nagyon gaz
2017. febr. 1. 22:38
Hát aki így, felvalalja h vacsora magát szinte kijelenti az tényleg szánalmas..de akinek van rá oka.. Családi problémákes meg sorolhatnam azt mert kell lehurogni? Én is csináltam nyomós oka volt h miért.. De senki orrára sem kötöttem rá... Aki esetleg meglett a kis vékony heteket megkérdezted h mi az.. Aki közel állt hozzám annak elmondtam aki meg nem alt közel hozzám csak annyit mondtam h a macska be vadult aztán annyi... De rajottem h nagy hülyeség volt és azóta ez már nem látszik sokat is változtam.. Szerencsére jó irányba visszatért az önbizalmam és boldogabb vagyok.. Már nem tudnak megtörni mert megszuntettem nagy harcok ábrán a támadási felületet magamról...
2017. febr. 1. 22:57
Kapcsolódó kérdések: