Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal fiúnak ciki ha borotvál...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal fiúnak ciki ha borotválja a mellkasát?

Figyelt kérdés
2017. febr. 1. 07:18
 1/5 anonim ***** válasza:
41%
Csak erősebb lesz.
2017. febr. 1. 07:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy te érzed, manapság nem lógnál ki de én pl semmi pénzért nem csinálnám, egyrészt nem akarok kisgyereknek kinézni, másrészt ahogy az első írta egyre erősebb lesz és öreg korodra szívsz vele. 21/f
2017. febr. 1. 07:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem elég szőrös és egy ideje már borotválom, viszont látszik asok kis fekete pont és az osztálytársaim észrevették és ezzel húznak. Uszodában látták meg.
2017. febr. 1. 08:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Gyantztasd
2017. febr. 1. 09:31
 5/5 klauszivi válasza:
Szerintem nem ciki,sőt jobban nézz ki minthogy valaki jeti jeti szőrös
2017. febr. 5. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!