Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha egy férfi borotválja a mellkasát és a lábát? 23 éves vagyok, de nem tudom elviselni, ha szőrös valamim.
en a f@rkam, hasam, mellkasom, es a honom aljat borotvalom.
Nekem erkolcsileg nem ciki. A tarsadalmi etikara meg sz@rok magasrol...
(39F)
Hát, ez valahogy határeset a homi és az igényes között.
Szerintem pont ezek azok a részek amiket egy férfinak nem kell borotválnia. Szőrös mellkas, kar láb nem gáz ellenben a háttal, hónaljjal és intim részekkel.
"Szerintem pont ezek azok a részek amiket egy férfinak nem kell borotválnia. Szőrös mellkas, kar láb nem gáz ellenben a háttal, hónaljjal és intim részekkel."
Semmit sem kell, csak lehet. Esetleg bizonyos körökben ajánlott.
"ellenben a háttal, hónaljjal és intim részekkel."
Mutasd már meg hogy borotválod le a hátad...
Amúgy meg elég vicces egy férfi, ha a hasa, combja szőrös, a p_csénél meg le van borotválva.. halálra röhögném magam ha látnám.
ma 14:29
Igazi science fiction az, hogy mondjuk megkéred a barátnődet, hogy szőrtelenítse a hátad? Vagy nem teljesen csupaszra vágod az intim részeket, csak nagyon rövidre, hogy ne nézzen ki hülyén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!