Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire imponál nektek ha egy férfi borotválja a honaalját, mellkasát és a pénisze körül?
ma 11:49
Azon már én is gondolkodtam hogy azt meg hagyom ezek után..mármint a mellkas szőrzetet.
kifejezetten szeretem, ha lent nem borotválja :)
Hát ez emberre válogatja,én úgy gondllom azért orális szexnél nem jön rosszul ha nincs ott szőrzet:)) Meg amúgy is higénikusabb úgy:)) Én nem azért borotválom ott mert divat vagy bármi ilyesmi,kényelmesebb és tisztább:DD
De a mellkas szörzettel egyet értek..azt hiszem azt megfogom hagyni ezek után.
Semennyire nem imponál. Egy férfi alapvetően szőrös. Az arcon lévő borosta viszont kifejezetten taszít, igénytelen hatást kelt.
Azt megértem, ha az intim részen rövidre vágod, orális szexnél valóban praktikus. De a teljesen csupasz pénisz nem tetszik.
24N
A hónaljszőrök az izzadtság elvezetésére szolgálnak.
A fanszőr elsődleges szerepe a védelem. Mind a végbélben, mind a hüvelyben különféle baktériumok és kórokozók találhatók – egészséges állapotban is. A két nyílás baktériumai különbözők, melyek természetes helyükön nem, ám máshová vándorolva sok kellemetlenséget okozhatnak. A fanszőr helyhez köti a baktériumokat, és csökkenti a szabad testnedvek mennyiségét.
ez így pont jó, a mellkast nem kell szerintem, engem nem zavarna. a pénisz körül igen, orál miatt.
a borostát pedig kifejezetten szeretem, attól férfiasabb az ember, nem gyerekes képű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!