Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha valaki borotválja férfi létére a hónalját vagy ez már elengedhetetlen? És alul mi a helyzet ott szükséges vagy sem egy férfinek?
Az én pàrom(30)màr akkor borotvàlta,amikor megismertem.
Én nem tudnm elképzelni,hogy msot hirtelen abbahagyja.
A szörcsomo a hoaljon nem szép làtvàny,amugy is sokat dolgozik,hamar izzad,milyen büdös lehet?
Meg az izzadsàgcseppek folynak a szörzsälakon...
Nyàrrol nem is beszélve,foleg ha ujjatlan felsöt hord.
Én szükségesnek tartom,szàmomra ez természetes,mint a fogmosàs!
Szia!
A párom borotválja a hónalját,de az intim részeit nem..én a hónalját sem várnám el, neki igy jobban tetszik, nem is értem ezt a már 21 szd ...stb,ha én szeretek valakit akkor nem érdekel hogy szőrős vagy nem szőrős...nekem semmi gondom a természettel, ha természetes akar maradni valaki hát szíve joga...én sem borotválom az intim részemet, mert egyszerűen így szeretm jobban...ha leborotválom szúr, csíp, sokkal jobban izzadok , kipirosodik, fáj..nekem ez nem éri meg...a legfontosabb hogy én jól érezzem magam a saját bőrömben..
Én a hónaljamat borotválom már vagy 18 éves korom óta, mert higénikus és kényelmes.
A fanszőrzetemet csak rövidre vágom, mert az én testszőrzetem alapból erősebb, van a combjaimon is némi, hülyén nézne ki ha közte meg tarló lenne...
Mindenhol meg nem fogok borotválkozni, mert sok, mert megerősödik, mert nincs borotvagyáram, meg egyébként is én így vagyok tökéletes. (ezt nem én találtam ki, hanem a párom :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!