Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki, ha egy férfi borotválja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha egy férfi borotválja a mellkasát és a lábát? 23 éves vagyok, de nem tudom elviselni, ha szőrös valamim.

Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 14:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem. Te így érzed magad jól. Én is borotválom a mellkasom. Nem érdekel mit gondolnak a lányok. (A félreértés elkerülése végett: az se, hogy a fiúk.) Nem fogok senki miatt változtatni a szokásaimon.
2013. aug. 9. 14:40
 12/20 anonim ***** válasza:

Te dolgod, hogy mit borotválsz és mit nem, ha neked így tetszik egészségedre.

Nekem szőrös a mellkasom, lában, alkarom, pénisz fölött meg fazonra nyírom.

18/F

2013. aug. 9. 14:43
 13/20 anonim ***** válasza:
A csupasz láb és alkar nekem nem tetszik. Inkább vágd le hajnyíróval, nem fogsz hülyén kinézni, és még neked is jobb lesz az érzésed. A többit nyugodtan borotváld, nem ciki.
2013. aug. 9. 14:49
 14/20 anonim ***** válasza:

"gazi science fiction az, hogy mondjuk megkéred a barátnődet, hogy szőrtelenítse a hátad? "

Mással borotváltatni a hátad?? Ez még viccesebb látvány mint eddig volt :D

" Vagy nem teljesen csupaszra vágod az intim részeket, csak nagyon rövidre, hogy ne nézzen ki hülyén?"

Te csak borotválásról írtál eddig, a rövidre nyírt szőr, mindjárt más....

Nem mindegy, hogy rövid a hajad, vagy kopasz vagy,remélem érted.

2013. aug. 9. 14:52
 15/20 anonim ***** válasza:
ha elég izmos vagy és barna akkor nem gáz.
2013. aug. 9. 15:02
 16/20 anonim ***** válasza:

CIKI....

én kitépném a hajam ha a párom a mellkasát és a lábát leborotválná... hónalj+intim szőrzet eltávolítása a normális FÉRFIAKNÁL.

2013. aug. 9. 15:14
 17/20 anonim ***** válasza:
Én is borotválom,de nekem a való életben semmi problémám nem akadt miatta.Itt,és ilyen fórumokon beszólnak,de a valóságban senkit sem érdekel.
2013. aug. 9. 15:21
 18/20 anonim ***** válasza:
Hát egy férfi NE borotválja a lábát! Ha a mellkaát, intim területek, hónaljat borotválja az oké, de lábat és kezet azt már kérem szépen ne!
2013. aug. 9. 16:20
 19/20 anonim válasza:
nem hinném :) én is borotváltam épp most le a némi szervemnél és a területükön is :)
2014. okt. 3. 21:14
 20/20 anonim válasza:
Szerintem az a "férfi", aki szőrteleníti a lábát, az búza.
2016. jún. 10. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!