Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyook. Mit tegyek? 😭
Figyelt kérdés
Ma nagyon rossz kedvem volt suliban,és a padtàrsam,akivel amúgy az iskolából kb a legjobb a viszonyom,rá kérdezett,hogy mi a baj. Igazából az,hogy nagyon tetszik,már-már szerelmes vagyok az egyik sràcba. (A padtársam lány) De ma azért volt rossz kedvem,mert egész nap együtt volt az padtársam és a srác. A srác még meg is fogta a seggét meg minden,úgyhogy azzal is szembesülnöm kellett,hogy a pár hónapos "kutatásom",ami alatt azt akartam kideríteni,hogy esetleg biszex e ,dobhatom a kukába. És már elkezdtem elmondani a lánynak,hogy mi a baj,de úgy gondoltam,szép lassan fogom. Először megmondom neki,hogy nem vagyok heteró. Belekezdtem,hogy nem tudom,hogy ezt hogy mondjam el neki meg minden,aztán egyszer csak rá kérdezett,hogy "BU*I vagy?",én meg szó nélkül maradtam. Reméltem,ha már ilyet kérdez,akkor mondjuk úgy,hogy meleg. Nem tudom,hogy hogy reagálná le,ezt neki is mondtam. Teljesen megbízok benne,hogy másnak nem mondja el,ő is elmondta nekem,hogy ABBA a srácba szerelmes/volt szerelmes,aki most nekem tetszik. Tehát ahahfkekvke. A reakciója miatt habozok,hogy hogy viszonyulna hozzám,meg minden. Szerintetek elmondjam neki?2017. jan. 31. 14:17
11/14 A kérdező kommentje:
Abban is segíthettek,hogy hogy felejtsem el a srácot😂 Tegnap elhatároztam,hogy ma nem megyek oda hozzá,nem törődök vele. Az első óráig kibírtam,de már akkor is többször odajött meg minden. Olyan cuki vooolt😭 És nem bírtam ignorálni.
2017. febr. 1. 13:20
12/14 anonim válasza:
Nem kell elfelejtened, csak tudatosúljon benned, hogy nem akarsz már tőle semmit.
Most gondolj bele, pontosan mit szeretnél tőle? Esetleg kapcsolatot? Vagy csak izgat a gondolat, hogy kipróbálj vele bizonyos dolgokat? Mégha ebből bármi ki is sűlne, nem hiszem, hogy könnyű helyzet lenne.
Nem tudom hány évesek vagytok, de ham vagy biztos benne akkor hanyagold ezeket az érzéseket.
Most úgy tűnhet, hogy én vagyok az aki rosszat akar, de igazából csak segíteni szeretnék. Igen, nem egyáltalán nem könnyű egyszerű, de lehet sokkal jobban éreznéd magad, ha sikerülne kilépned ebből.
Ettől függetlenül továbbra is legyetek jóban, nem kell emiatt megszakítani vele minden kapcsolatot.
13/14 anonim válasza:
Bocsi a helyesírási hibákért, telefonról vagyok...remélem így is érthető. :D
14/14 A kérdező kommentje:
Én sem tudom,hogy mit akarok. Csak ő kitölti azt az űrt az életemben,amit egyik barátom sem tud. Néha megsimítja az arcom,néha piszkál,néha csiklandoz,néha beletúr a hajamba,és stb. És olyan jó érzés,hogy valaki ilyen cuki velem. Az érzéseimben biztos vagyok Amúgy,nem ez az első heteros szerelmem😀
2017. febr. 2. 06:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!