Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Tanácstalan vagyok. Vajon mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácstalan vagyok. Vajon mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel egy suliba járok. Én is lany vagyok, csak hogy tisztázzuk. Nem egy osztályba járunk, viszont akárhányszor egymás közelébe kerülünk elkezd nézni engem. Nem tudom mire véljem, talán tetszem neki? Mert nem egyszer történt a dolog. Szalagavatós tánc próbán meg véletlenül egymással szembe kerültünk és egész végig bámulta a szemem, és nevetett a vicceimen amit nem is neki szántam. Ne hiszem hogy leszbikus

.. de szereintetek miért csinálja ezt? Válaszokat elörre köszönöm :)

2016. okt. 19. 21:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

És milyen viszonyban vagytok? Neked tetszik a lány? Mert ha igen, léphetnél felé.

23/L

2016. okt. 19. 21:50
 2/8 anonim ***** válasza:

ha szerinted nem leszbikus vagy bi, akkor kedvel téged mint barát. Vagy volt rajtad valami furcsa vagy szép volt a sminked vagy tetszel neki, elismeri hogy szép vagy, de ettől függetlenül nem akar többet tőled.

N.

2016. okt. 19. 21:51
 3/8 A kérdező kommentje:

Hm hát nem tudom, egyrészt nem tartom magam szépnek, másrészt meg nem sminkelek. :)

#1 Tetszik a lány mert gyönyörű, bár 4 év alatt még csak idén fedeztem fel, úgyhogy csak pár szót beszéltünk, de mindig meglepödik ha ráköszönök és zavarba jön.

2016. okt. 19. 22:00
 4/8 anonim ***** válasza:

Akkor ismerkedj meg vele. Hívd el suli után valahová.

23/L

2016. okt. 19. 22:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Félek, hogy besülök, mivan ha tenyleg nem leszbi csak éppen mindig összenézünk, vagy valami ilyesmi. :/ Nem lenne jó ha az egész suliban híre menne az iranyultságomnak :/
2016. okt. 19. 22:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne félj, kezdj beszélgetésbe vele amikor meglátod :) Csak bátran.
2016. okt. 19. 22:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy tetszel neki, szerintem sosem lehet tudni 100%-ra, hogy ki micsoda, még az is lehet, hogy a lányokat (is) szereti. Az is lehet, hogy csak kedvel. De nem is kell rögtön rávetni magad, összebarátkozni attól még lehet vele.

Az én kapcsolatom is hasonlóan született: Évfolyamtársak voltunk, egyik évben úgy alakult, hogy többször is szóba elegyedtünk, aztán összebarátkoztunk és végül csókolóztunk. Egyáltalán nem nyomult egyikünk se, csak úgy kialakult. Bár tény, hogy egyikünk sem gondolta magáról azelőtt, hogy leszbikus, nekem is csak olyan jellegű feltételezéseim voltak, hogy talán bi vagyok(, aztán később kiderült, hogy leszbikus, de az egy hosszú történet és most nem fontos.)

Kicsit hagyni kell, hogy az emberek rávegyék magukat az ilyesmire. Ezalatt azt értem, hogy ha ő is akar valamit, akkor azt idővel úgyis látni fogod te is.

Szerintem ne szalaszd el a lehetőséget, mármint legyél vele jóban, barátkozzatok össze, aztán elválik idővel, hogy mi lesz ebből!

2016. okt. 19. 22:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a segitséget! Sokat segítettetek! :) Kicsit már is bátrabban állok a dologhoz :)
2016. okt. 19. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!