Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez jelenthet valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelenthet valamit?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, akit nem tudok néha megérteni. Leginkább egy dolog foglalkoztat vele kapcsolatban régóta, de sok apróság is furi még. Na de a sztori az az, hogy voltunk még régebben a sulival kirándulni és csináltunk valamit a barátnőimmel, ami miatt nagyon beégtünk a tanárok előtt. Ez a személy is ott volt, mikor történt az eset és utána állandóan emlegette, az elején a többiek is sokat röhögtek rajta, de ő még sokkal tovább és mindig az én nevemet mondta, pedig nem csak én voltam a résztvevője.
2017. jan. 28. 19:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kedvel téged vagy csak húzza az agyad kicsit.
2017. jan. 28. 20:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Én is hasonlókat gondolok. De hogy deríthetném ki az igazságot? Nem fogok odamenni hozzá, hogy jól beégjek.
2017. jan. 28. 20:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Figyeld meg hogyan viselkedik veled és az osztálytársaiddal.

Nézd meg hogy ad-e neked valamilyen jelet.

Esetleg menj oda hozzá beszélgetni és figyeld meg hogyan viszonyul hozzád.

Ha látod hogy vannak jelek akkor beszélgess vele, nyiss felé.Aztán később még el is mondhatod hogy mit érzel.

2017. jan. 28. 21:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!