Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy iskolát váltottam , pont ma egy éve es volt egy fiú aki tetszett + jártunk is:)...(mostmár a legjobb fiú barátom, ja és osztálytársam)Viszont én szakitottam vele meg augusztusban, 1 evet voltunk együtt. Szeptembertől szinte MINDIG együtt voltunk, mindent egyutt csinaltunk..szerintem akkor meg nem volt túl rajtam, es ezert...Oktoberben megtetszett neki egy lany (akit en utalok) es neki kezdett "udvarolni". Nagyon rosszul esett eloszor, nem tudom miért...Viszont en ezt a fiut IMADOM baratilag, de neha annyira bunko paraszt tud lenni es ugy megbant...:(nem is tudja mennyit szenvedek miatta...<3ha osszeveszunk akkor el nem tudom mondani mennyire rossz nekem...kifejezetten hisztis, ami rossz mert en is az vagyok...na es most osszejott ezzel a Fruskaval...engem meg elhanyagol, bunko velem meg minden...egyik pillanatban elmondja mennyire idegesito vagyok meg minden a masikban pedig ott olelget meg puszilgat...nem ertem ezt a fiut:( KERLEK SZEPEN SEGITSETEK, MONDJATOK MEG MIT CSINALJAK MERT EZ MAR NAGYON SZORNYU:( Koszi, h vegig olvastátok ezt az eleg hosszu levelet:) valaszokat elore is koszonom!<32017. jan. 27. 18:35
2/5 anonim 

válasza:

Ezt szerintem a tini párkapcsolatokba kellett volna írnod.
3/5 anonim 

válasza:

Egyébként, ez a "tini párkapcsolatok" alatt van.
4/5 A kérdező kommentje:
#1 #2 #3 válaszadó, hát tudom csak olyat nem találtam...de amúgy szerintetek?:( mit csináljak?
2017. jan. 28. 08:32
5/5 anonim 

válasza:

Írd újra a kérdést és válaszd ki rendesen tini párkapcsolatok at :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!