Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldog párkapcsolatban élek fél éve, de álmaimban mindig a múltbeli fiúk jelennek meg és hogy megcsalom velük a jelenlegit. Miert lehet?
Egy-két hónapja kezdődött, hogy olyan fiúk jelennek meg álmaimban, akikkel mondhatni lezáratlan ügyeim vannak és az álmomban általában megtörténik, az, amire nem volt lehetőségem. Vagy csak szimplan lezárom a tortenetunket.
Pl.:
-aki csúnyán megbántott a valóságban és összetörte a szívem (melyet jelenlegi baratom ragasztotta meg) leült mellém egy kanapéra az álmomban és én menekülni akartam de totál lezsibbadtam, mozdulni sem bírtam és még hozzá is simultam. Ő meg mint aki észre sem vesz.
-volt egy csávó aki legjobb barátom volt, bár már a kezdetekben tobbet ereztem iranta. En is tetszettem neki, csak aztan valami megromlott kozottunk.. Nem akartuk elrontani a barátságukat es vegul igy távolodtunk el. Sosem volt koztunk semmi.
Nos az almomban hevesen csokoloztunk mint akik ki vannak éhezve egymásra es mint akik 1000 éve erre a csókra vártak.
-A következő fiúval több éven keresztül csokolozgattam buliba, de sosem volt tobb, az almomban pedig lefekudtunk egymással. Kozben rettenetes bűntudatom volt mert ezzel megcsaltam a barátomat. Szabályosan ereztem a bűntudatot az álmomban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!