Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Parkapcsolatban levo fiuval...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parkapcsolatban levo fiuval kavaras es egyebek?

Figyelt kérdés
Van egy osztalytarsam, akit mar vagy masfel eve szeretek. Egy evvel ezelott szakitottunk, elotte harom honpig kavartunk. Vegulis sosem jartunk, csak epp nagyon tobbek voltunk a baratoknal meg folyton mondta, hogy szeret, becezgetett es a baratnoje kent mutatott be, de nem voltunk egyutt. Most van baratnoje, kb ket honapja es allitolag szereti, de egy hete folyton irogat. Azt mondja szeret, engem akar es igazi parkapcsolatot. Par napja talalkoztunk, csokoloztunk. Azt igerte karacsony utan kidobja a csajt, de elobb odaadja az ajandekat amit vett neki. En akkor amikor talalkoztunk megkaptam a karacsonyi ajandekomat, hogy legalabb valahogyan kibirjam az elkovetkezendo idoszakot. Az egyik ezustgyurujet kaptam, azota a nyaklancomon hordom azt. Tegnap talalkoztam legjobb baratnommel. Amint meglattam elsirtam magamat, mert en nem birom ezt igy. A tobbi baratnom mind elkuldott, mondvan ribi vagyok, nem is erdekli oket, hogy nekem is kozben a szivem szakad meg. Oke, persze szegeny en, bele sem merek gondolni mit gondolhatna a csaj, ha megtudna... Most mondhatjatok, hogy mit varok, mi lesz akkor, ha osszejovok vele, ha ezt ezzel a lannyal megcsinalta, velem is megfogja, de ugy erzem, hogy nem fogja. Vagy csak eppen mar ennyire elvakult vagyok. Tudom, hogy szeret, elvegre ilyet eddig komolyan nem csinalt, regen csak viccelodott, ha lesz baratnoje, megtart szeretonek, de most... Minden este ugy fekszunk le, hogy kozben kamerazunk, beszelgetunk, elmondja, hogy mennyire szeret es nem akar elvesziteni. Tegnap felhoztam neki, hogy en ezt nem birom igy, nem tudom meddig hirom, mert mar elkezdtem belulrol emeszteni magamat, hogy mar elkezdtem szoni azbosszeeskuvesi elmeleteket, de annyival lerendezte, hogy hulye vagyok. Akinek volt hasonloban resze, az kerem segitsen, mondja el nala mi lett a vegkifejlett, vagy csak ha tanacsot akarsz valaki adni azt is szivesen meghallgatom. Beszelgetni is szivesen beszelgetek, bar mostanaban nagyon elhagytam magamat. Szoval kinek van tapasztalata? Ki tudna segiteni?

#kavarás #hiány #kapcsolatbanvan
2016. dec. 10. 09:24
 1/1 anonim válasza:
"karacsony utan kidobja a csajt" , mint valami elhasznált, megunt szemetet. Nem tudom mit mondjak, mert se gghülye vagyok ehhez (is).
2016. dec. 10. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!