Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy vagytok nagy magasság...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy vagytok nagy magasság különbséggel egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Itt arra gondolok hogy a lány kb 30-35 cm-el kisebb a fiútól. Ez szerintetek nagyon sok? És sokan mondják hogy az alacsony lányoknak kell egy magas fiú. De nem tudom... ti hogy vagytok ezzel?

2017. jan. 15. 00:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 160 cm vagyok, akivel most randizom 195 cm...:D van aki megnéz az utcán, de nem okozott nekünk még ebből ennél több "problémát". Sőt. Szeretünk ebből viccet csinálni inkább...:)

Annyira lényegtelenek ezek a dolgok egy kapcsolatban.

2017. jan. 15. 00:22
 2/12 anonim ***** válasza:
22%
Én nem tudnék vonzódni egy nálam alacsonyabb férfihoz. Egymagasság még oké, de én jobban szeretem ha a párom magas, szerencsére az is (198 cm).
2017. jan. 15. 00:36
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem onnantól kezdve, hogy a fiú a magasabb, nincsen semmi szokatlan a dologban, teljesen mindegy, hogy hány centi a különbség. Ha engem kérdezel, még az sem lenne gáz, ha lányként te "néznél le" rá, nem ezen fog múlni a kapcsolatotok működőképessége.:D
2017. jan. 15. 01:29
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

Én 156cm vagyok a volt barátaim pedig 18Xcm-ek voltak pedig ez nálam nem egy kritérium csak így alakult eddig. Mondjuk nem tudnék elképzelni nálam alacsonyabb fiút magam mellé. Az, hogy magasabb, akár csak egy picivel is, egyfajta biztonságérzetet ad.

16/L

2017. jan. 15. 02:34
 5/12 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem mindegy, hogy melyikőtök hány cm, az a lényeg, hogy mit érzetek egymás iránt. Nem a világnak kell megfelelni, hanem egymásnak..

17/f

2017. jan. 15. 11:03
 6/12 anonim ***** válasza:
27%
Nem tudnátok vonzodni egy alacsonyabbhoz... miért és miért furcsa, ha forditott a felállás? Ja mert otthon a társadalom ilyen elcs.szett itélkezö? Itt, Svájcban egy csomo párnál a lány magasabb (mint a mi esetünkben pl.), mégis teljesen boldogok és a többi ember sem velük van elfoglalva... ez lenne a normális, nem a másik leszolása, csak mert eltér a zömtöl.
2017. jan. 15. 11:07
 7/12 anonim ***** válasza:

Én 191 cm vagyok, a magasság különbség nem jelent semmit, az a lényeg hogy szeressétek egymást.

15/F

2017. jan. 15. 12:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy én rohadtul nem mondtam, hogy nem tudnék nálam alacsonyabb csávóhoz vonzódni. Volt már törpenövésű, azaz fejlődési rendellenességgel küszködő srác is, aki bejött, szóval erről ennyit.

Kifejezetten azon a véleményen vagyok, hogy ezen a tényezőn önmagában nem múlik semmi. Csupán megjegyeztem tárgyilagosan, hogy egyébként nem látni mindennap magas csajt alacsony fiúval az utcán, mert ez így van, de nem jelent semmit. Sokan mégis teljesen felháborodtak rajta, úgy tűnik.

#3-as voltam, szerettem volna tisztázni a félreértéseket.

2017. jan. 15. 12:22
 9/12 anonim ***** válasza:

152 centi vagyok, a barátom pedig 1821. :D

17/L

2017. jan. 15. 15:34
 10/12 anonim ***** válasza:
182* 😂
2017. jan. 15. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!