Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, zavar párkapcsolatban, ha egy duci lány még hízni szeretne?
Ha egy lány 161 cm, 68-70 kiló, de nem zavarja a duciság, sőt még hízni szeretne, az mennyire fura? Mennyire vagytok elutasítóak az iylennel?
16/L
engem nem zavarna mert nem kerulnek soha parkapcsolatba egy ilyen kover lannyal.
Amugy meg nem normalis szerintem.
Én egy dolgot nem értek:
miért??
Az 50 kilósok fogyni akarnak, a 80 kilósok hízni, mi a fene ez, elmondanátok?
Mintha Eric Cartman lány verzióját hallanám xD
Ha az adott lány ilyen életmódot választ, akkor fog találni sexpartnert, talán élettársat is, de nagyon beszűkűl majd a választható mező mert mindenki az ellentétét szereti. pl én inkább járnék egy elöl deszka hátul léccel mint egy atom dagadt csajjal.
Miért akarsz hízni? Én ugyanekkora magasságú vagyok, 55 kiló, és még így is le akarok dobni néhány kilót :DD.
Még a 70 kiló is rengeteg, nem egészséges. Ha jobban szereted magad "testesebben" akkor max tartsd meg a mostani súlyod, de ennél jobban ne hízlald el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!