Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket is zavar, ha jóval több kilók vagytok a pasitoknál?
A barátnőm meghízott és már több, mint 20 kilóval nehezebb nálam. Szerintem nincs ezzel semmi gond, de ő folyton ezt emlegeti, hogy ez mennyire zavarja.
Nekem semmi bajom az alakjával, nagyon szépe, de azzal sincs bajom, ha fogyni akar. De önmagában miért baj az, ha a lány nehezebb a fiúnál?
Veletek volt ilyen?
Magánban tudok esetleg küldeni közös képet, szerintem egyáltalán nem nézünk ki furán együtt.
17/F
Jöhet a kép! :D
Velem még nem volt ilyen, mert 161 cm vagyok és 51 kg.
Ht ha nem néznénk ki rosszul eggyütt akkor nem zavarna.... :)
De lehet, hogy ő ezt másképp érzi.
Légyszi azt is írd meg privibe, hogy te hány kg vagy, és ő mennyi.
Kiváncsi vagyok ;)
Jöhet a kép :)
De amugy meg ha ti jol érzitek magatokat együtt meg te igy szereted elfogadod, akkor ne nagyon érdekeljen más véleménye..
Nekem küldhetsz képet!
Amúgy az attól is függ hogy hány kiló. Ha már nagyon látszik, az nem jó. Egyébként sok mindentől függ, de ha őt szeretem nem zavar, le tud fogyni.
Nekem is küldesz egy képet?
Szerintem nem számít ki hány kiló, az a fontos hogy elfogadjátok és szeressétek egymást:)
Nekem is küldhetsz képet
Én is nehezebb vagyok barátomnál de én csak 5-6 kg-mal.
Nekem is jöhet a kép :) De szerintem minden lányt zavar, még akkor is ha titkolja.
Na jó már jó ideje nem voltam ebbe a helyzetbe a 53kg-s súlyommal, de igen régen zavart, épp ezért tettem ellene:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!