Úszni járok és nagyon duci (tényleg) lány vagyok, fiúk titeket zavar ha láttok a strandon nagyon kövér lányt? Nem gondoljátok hogy nem kéne ott lennie?
Kedves (Nagyon) Duci Lány!
Egyrészt: a fiúk egy jó részének kimondottan tetszenek a (nagyon) duci lányok, egy másik részének nem szempont, hogy duci -e vagy sem. (Sok más érték, szépség is van, mint a testalkat.) Nézd csak meg mennyi kövér lánynak van boldog párja. (Ha meg úgy érzed, vékony lányok súgnak össze a hátad mögött, akkor tudd: csak azért teszik, mert magukkal van vmi problémájuk. Másképp nem foglalkoznának másokkal.)
Másrészt: ha saját magadnak van ezzel problémád és szeretnél változtatni, akkor pedig ne törődj a mások véleményével. Ha úszni szeretsz, akkor járj minél rendszeresebben úszni és légy nagyon kitartó. (Megéri.) Én középkorú ffi vagyok, nem is voltam kövér, de 15 kg-t fogytam csak azzal, hogy hetente 2x (inkább havonta 6-7x) úszok.
Úgyhogy járj csak bátran strandra, uszodába.
Szerintem szexi látvány, én a vékonyabbakat is stírölöm, de mindig örülök, mikor felbukkan egy bikinis duci csaj :). Hány kg vagy, angyalom? Ha van kedved beszélgetni, írj.. ;)
24/F
Ne foglalkozz, hogy mit gondolnak rólad. Uszodába sportolni járnak az emberek, és ott nem szokás egymást lenézni. Ahogy gyakorolsz, egyre jobban fog menni az úszás, és a kilókból és a centikből is bizonyára leadsz majd.
Ismerek olyan duci lányt, aki kimondottan jól úszik.
Gyorsétteremben elgondolkodom, hogy miért jön be egy nagyon kövér ember, strandon viszont egyáltalán nem érdekel.
Egyébként meg ez csak az én gondolatom, miért érdekel téged, hogy vadidegen emberek mit gondolnak rólad? Légy boldog és magaddal törödj, ne mások véleményével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!