Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi lehet a baj?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
17éves fiu vagyok, eddig minden lanynal becsodoltem, vagyis mindegyik vagy megcsalt vagy hazudtak vagy hulyenek neztek, vagy igy mind.. es nemtudom, hogy ennek milehet az oka, mivel alitolag jo kepu vagyok, okos, kedves, vicces, es romantikus is, es nemszokasom hazudni, de komolyan, most biztos azt gondoljatok nagy kepu vagyok, de nem, csak tisztaban vagyok sajat magammal, es nem vagyok feltekeny tipus egy kapcsolatban, engedekeny is vagyok, szoval nem zavar ha beszelget fiukkal meg azse zavar ha bulizni megy nelkulem,es nem is csalok meg egy lanyt sem, szoval szerintem ugyahogy minden megvan bennem, de megis mit hibazhatok ha mindig atvernek? vagy talan tul engedekeny vagyok? vagy van valami tippetek, hogy kellenne hozza alnom a lanyokhoz?
2017. jan. 25. 19:46
 1/1 anonim válasza:

Ezek alapján te egy végtelenül rendes srác vagy aki lehet, hogy nem érzékelteted a lányokkal eléggé, hogy téged nem lehet átverni.

Szerintem legyél egy kicsit határozottabb és merészebb. Ne hagyd, hogy a lányok ,,kizsebeljenek"/az érzelmeddel játszanak.

2017. jan. 25. 21:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!