Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk miért van az hogy a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk miért van az hogy a k*rvák jönnek be a normális csajokat meg le se szarjátok?

Figyelt kérdés

2017. jan. 22. 16:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Pont azert mert a lanyok meg a nagykepu bunko f..zfejeket... Ennyi erovel mi is altalanosithatunk radnezve..
2017. jan. 22. 16:53
 12/21 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező: ismerős:(

Én is utálom a pawakat,es itt a suliban csak a kihívó lányokat veszik észre...

2017. jan. 22. 17:04
 13/21 anonim ***** válasza:
76%
Én lány létemre írom neked azt hogy ritka hülye vagy kérdező!A normális fiúk sosem keresik a r-bancokat.Te is azokat tartod r-bancnak akik nálad szebbek/esetleg gazdagabbak.És a pszichológia szerint is mindenki vele egyenlő vagy nála nagyobb "rangú" emberrel akar barátkozni.Ezért ezek a lányok több fiúnak kellenek.Te pedig bizonyára kevesebbnek.Ez az igazság te is jól tudod.Van ismerősöm akinek a képén 400 like van, a legdivatosabb cuccokban jár, nagyon szép, barátja van mégis 100% hogy szűz, pedig sokan amiatt mert szép/gazdag r-bancnak tartják.Te is ilyen agyhalot lehetsz akik nem látnak az irigységtől.Egyébként ez fordítva is így van, én legalább nem tagadom hogy hamarabb ismerkedek helyes fiúkkal.Nem azt mondom hogy nem adok esélyt csak a gazdag helyes fiúknak, meg ennyi nem is elég de azért ha belegondolsz.Ne legyél gyerekes,láss reálisan és ne r-bancozz le olyanokat akiket nem ismersz.16/L
2017. jan. 22. 17:16
 14/21 anonim ***** válasza:
77%

Teljes mértékben adom az utolsó válaszát. Ez a k*rvázgatás mind arról szól, hogy a másikat maguk alá utasítsák, és ezzel kihívják mások figyelmét, hogy ők ahhoz képest milyen jók. Kb úgy, hogy "hé srácok, alattam van a lány akiért odavagytok, én fölötte vagyok, tehát értékes vagyok." Ez nem így működik. Nézz szépen magadba, és ott keresd a hibákat, ahelyett, hogy a felelősséget elhárítod másokra a saját nyomorod miatt. Mert úgy tudnál csak tanulni belőlük, és esetleg bejönni egy srácnak.

És persze lehet lepontozni a kedves utolsót, de abszolúte az igazságot írja le.

2017. jan. 22. 17:29
 15/21 anonim ***** válasza:
68%
Másrészről, akiket ti r*bncnak hívtok kb azok a lányok, akik általánosságban elmondható, hogy fel merik vállalni saját magukat, legyenek akármilyenek is. Ezzel a sok r*bncozással b-. asszátok el az önbizalmukat és lesznek tényleg olyanok amilyennek tartjátok őket, mert a srácokban fogják keresni a vigaszt. Szerintem k*rvára nézzetek magatokba inkább, és keressétek meg az igazi éneteket, ne másokban való élősködéssel próbáljátok kicsikarni egy kis önbizalmat.
2017. jan. 22. 17:33
 16/21 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok bocsi, félre írtam, ezzel az élősködéssel, nem igazi, hanem egy hamis önbizalmat építgettek, amivel szarra nem mentek általánosságban;)
2017. jan. 22. 17:41
 17/21 Egy ork ***** válasza:
Gondolom, nem a normális fiúkról van szó. Akkor meg már érted... :)
2017. jan. 22. 23:17
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, a "normális" lányok akkora és annyi követelményt támasztanak ma, amit szinte senki nem tud teljesíteni, és ráadásul nagyon mocskos szájjal küldik el az embert melegebb éghajlatra.

Egy olyan lány, aki barátságos és készséges, igen népszerű lehet.

Te meg ugye nem leszel az.

2017. jan. 23. 14:00
 19/21 KakashiSensei ***** válasza:
Nálunk a suliban is mindig ez van, bár én még csak másfél éve kezdtem ott. Én se értettem, de az összes ismerősöm/családtagom azt mondta, hogy ez még változni fog. Addig is, kitartást! :)
2017. jan. 23. 17:05
 20/21 anonim ***** válasza:
#18-as ott a pont :D
2017. jan. 23. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!