Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális? Vagy nekem nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Vagy nekem nem tetszik semmi? 13/L

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet,hogy egy-egy 13-14 éves fiú tényleg ismeretlenek hetente legalább 3an rámírnak. Nem is lenne vele baj,de úgy fel tudnak idegesíteni.

Egy fiúval annyit írok hogy

Ő: Szia

Én: Szia,ismerjük egymást?

Ő: Nem,de nagyon szép vagy,gondoltam rádírok.

Én: Köszi,kedves vagy.

Ő: Én nem kedves vagyok,hanem szerelmes.

Könyörgöm! Szerelmes? 3mondatot írtunk,nem is találkoztunk soha,de szerelmes,hár gratulálok. Nekem már komolyan elegem van ebből,de abból is,hogy adott egy fiú,akivel nap mint nap talalálkozom erre "szerelmet" vall üzenetben. Nekem ez olyan rossz.

Vagy van egy fiú,akit eleve szimpatikusnak tartok (tartottam). Rámírt ,örültem is meg minden,de aztán olyanokat ír,hogy összejönnék e vele,de ugyanabban a pillanatban ugyanezeket írja az egyik barátnőmnek,szerintem nagyon gyerekes.És elegem van az ilyenekből.Vagy ha visszautasítok valami fiút,akkor őt az nem érdekli tovább nyomul.

Bocsi,ha hosszú lett,de muszály volt kiírni magamból.

2017. jan. 18. 17:05
 1/7 2-es vagyok ***** válasza:
88%

Semmi baj, nyugodtan írd ki máskor is ha bánt valami.

Ignoráld őket :) kisfiúk még, Te pedig kislány vagy, érthető ha egyik fél sem tudja rendesen kezelni a helyzetet.

Idővel felnőnek, ahogy Te is ^^

2017. jan. 18. 17:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. 13-14 éves fiúktól mit vársz? :D
2017. jan. 18. 17:11
 3/7 anonim ***** válasza:
34%

Ne ne ne.

Csak ezt ne.

*MUSZÁJ.

Ilyen alapvető hibákat úristen, nem voltam ilyen tudatlan 13 évesen sem.

Ennek az az oka, hogy éretlenek.Vannak érettek, de elég ritka.

2017. jan. 18. 17:17
 4/7 A kérdező kommentje:

3# Bocsi a hibáért,de Szlovákiában élek és nem mindig megy tökéletesen a helyesírás...

Amúgy köszi, mert épp ezen gondolkodtam,hogy hogyan kell helyesen leírni :D

A többi választ is köszönöm.

2017. jan. 18. 17:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Ahogy a # 2 mondja! Mit vársz a tízen éves kisfiúktól? Látni hogy fiatal vagy még és nem ismered a fiúkat.
2017. jan. 18. 18:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez még 13-4 évesekhez képest is unkreatív.
2017. jan. 18. 18:26
 7/7 poiu válasza:
A muszáj a németből jött, ezért nem lehet ly. Hangzása alapján azonban nekem ly. És nagyon magyar. Küzdjünk meg valami semleges hejen. Úlypest megfelel?
2017. jan. 18. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!