Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan adjam át neki a rajzot?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam át neki a rajzot?

Figyelt kérdés
Nemsokára találkozni fogok egy lánnyal akivel már egy ideje beszélek,és készitettem neki 2 rajzot ,amit átszeretnék neki adni.De csak úgy adjam oda a lapot vagy tegyem valamibe?

2017. jan. 16. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tedd valamibe vagy tekerd össze és kösd át egy kis szalaggal, madzaggal.
2017. jan. 16. 22:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Belekéne tenni valamibe ,csak nemtudom hogy mibe.
2017. jan. 16. 22:20
 3/4 anonim ***** válasza:
93%
Ha feltekered, akkor tekerhetsz köré csomagolóanyagot.
2017. jan. 16. 23:04
 4/4 anonim ***** válasza:
90%
Vagy vehetsz képkeretet is, ha akarod. Esetleg gyárthatsz is. Amúgy szerintem mehet olyan színes-fényes csomagolópapírba is, vagy még a csomagolópapír előtt rakhatnád esetleg mappába, vagy olyan lefűzhetős nejlontasakba. Vagy csinálhatnál te is neki mappát kartonpapírból. Ja amúgy, én asszem beraknám olyan átlátszó tasakba is előtte, mert ha pl mentek valahová, ne a konkrét képet tapizza. Meg lehet amúgy, hogy díszszatyor inkább jól jönne neki, mert azt még könnyebb szállítani.
2017. jan. 16. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!