Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért lehet?
Van egy srác akivel randizgatok egy ideje, nem járunk csak találkozgatunk.
Eddig szinte mindennap beszéltünk mellette pedig snapchaten képeket is küldözgettünk. 2 napja írt nekem, hogy miújság de csak másnap láttam így akkor válaszoltam és kértem hogy meséljen mi van vele és milyen volt a kis kiruccanása mert előtte elutazott. Erre nem válaszolt semmit, csak küldött egy zene linket amire irtam hogy tök jó szám. Erre sem írt
de megnézte úgyhogy rá párórára próbáltan kicsit vicces laza formában leírni hogy amúgy nem is mesélt a kis utazásáról. Ezt azóta sem nyitotta meg, de aznap és még másnap is küldött snapen képeket. Ma már semmi hír felőle, de abszólút nem értem miért csinálja ezt vagy mire jó, mert ha nem akarna beszélni akkor minek küldözget képeket, ezzel kb magát járatja le hogy visszaírni nem képes de amúgy él és virul.
Azért nem kérdezek rá, mert egyrészt félek a választól, másrészt így is eléggé megalázva érzem magam, hogy ilyeneket csinál velem, de nem vagyok én tulajdonképpen senkije, nem járunk úgy érzem nincs jogom kérdezősködni mint egy kis liba hogy amúgy miért nem írsz vissza , mit csinálsz blablabla..
Eddig úgyéreztem nagyon kedveljük egymást, jól elvoltunk mindig, nevetgéltünk,beszélgettünk, bókolt stb.
Nem értem a hirtelen fordulatot.
Szerintetek?!
Köszi ha végigolvastad
19/L 22/F

Szia!
Bizonyára nem esetz neki jól, hogy egy teljes napig nem válaszoltál neki. Persze egy nap még nem a világ vége, de felttelezem, hogy máskor nem „várattad” ennyit. Szerintem csak úgymond vissza akar vágni, esetleg tesztelni, hogy fontos-e neked annyira, hogy ráírsz, „bocsánatot kérsz”, vagy bármi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!