Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire baj ha valaki más?
Mért baj ha valaki sehova és mindenhova tartozik egyszerre?
Mért baj ha mindenkivel kijön de szeret mondjuk egyedül lenni?
Mért mondják az ilyen emberekre hogy különc és mért ítélik el őket?
Ennyire baj ha nem vagy átlag?!

Kérdező én az iskolában és nagyjából mindenhol felszínes kapcsolatokat ápolok, ami annyiból áll, hogy köszönő és kicsit beszélő viszonyban vagyok velük, ha szívességet kérnek én adok szívesen, de nem szokásom mélybarátságokat ápolni, mert úgy gondolom hogy ez csak lelassítja az embert a céljai elérésében, persze oltári nagy akaraterő kell, hogy egyedül, magányosan felküzdd magad a csúcsra, de ez van, mikor meg odarész ráeszmélsz, hogy egyedül vagy ott.
EGy ideje rádöbbentem, hogy nem minden ember felesleges időpazarlás, mert vannak olyanok, akik hasonló erkölccsel és életfelfogással bírnak, az ilyeneket kell megtalálni és barátkozni velük a többiekkel nem is kell törődni akármit is gondolnak rólad, mert ha ezen agyalsz, akkor csak stresszes lesz az életed és a teljesítő képességed csökkenni fog.
Ha nem vagy átlag, akkor ne az átlagnak felelj meg, hanem a nem átlag rétegnek, az olyanoknak amilyen te is vagy.
Miért baj? LEhet csak egyszerű irigységről van szó, de az ember alapból sem szereti a mást, ha lát/tapasztal egy más fajta embert, akkor félelem uralkodik el rajta, hogy talán ez a kis különc jobb mint én és ezért letaszítja.

Uccsóval egyet ertek.
A kérdést magamra vettem.
En mindig igy voltam.
Egyszerre kint es bent😂😂😂
Mint mondjuk Seth Rogen aki a legelvorultabb vígjátekokat csinálja, mar azt hinnéd ipyen nincs mégegy, a valóságban meg éldegél egy pici lakasban a nőjével és esténként kakaót isznak
Na szóval, igen a célok.
Ahhoz le kell morzsolni mindenkit aki nem veled rgy szinten mozog.
Valamit valamiért.
Ne hagyd hogy emiatt bántsanak, mas vagy örülj neki.
😉
Félre értitek
Szeretek ilyen lenni. Jól érzem magam és sokan vesznek körül.
Aki piszkál azt hagyom de pl soha nem tagadtam meg tőlük se a segítséget.
Nem azzal van bajom hogy piszkálnak hanem hogy sehova nemengedik hogy igazán tartozzak. Egyedül vagyok pedig a környezetem nagy része kedvel (és nem kicsi az ismeretségi köröm)
De álltalában az a bajuk hogy más vagyok.
De másoknak mért baj hogy én ez vagyok? Senkinél nem vagyok több. Ugyan úgy csak egyember vagyok mint ők tehát nem kell attól tartani hogy jobb lennék.
Ezért nem értem mért.

Ne feszülj rá erre a témakörre mert úgy jársz mint en vagy mint Woody az Annie Hall-ban?
Láttad az Annie Hall-t?
Nezd meg sztem te is magadra ismersz majd😉😃
Én is tul sokáig kerestem azt a kört ahova tartozhatnék lelkileg vegül összeroppantam es elszakadtam a világtól vegleg.
Aztan azota a film, művész világ visszavitt egy kicsit az emberek, de még fejlődnöm kell.
Szerintem ne agyalj ezen tényleg, hagyd kialakulni, majd amerre visz a cél módon😃😃
Nőkkel is vigyázz, en idealizálom a nőket ami vegzetes hiba.
Szentül hiszem, hogy minden lány reményekkel es szepségekkel teli.
Vagyis hittem, mert fel kell ébredni.
Hogy a lányok akiket megszeretsz nem többek éjszakai pillangóknál, mert a valóságban meg arra se képesek, hogy az unokahúgomat megkerdezzék.
-nem vagy éhes kicsim?😊
Éjfélkor kirakják a kapualjban meg se varva hogy valaki nyit-e ajtót😂😂😂
Aztán a gyerek az éjszakában maga setál át hozzánk és remegve szól a csengőben...
9 eves ember.
A nők a valóságban kegyetlenek sokszor, vigyázz azzal hogy keresed a neked való kört, mert lehet, hogy egy délibábot kergetsz.
Érted amit mondok?
Engedd el, hqgyd hogy kialakuljon
Lehet, hogy 5 vagy 10 esetleg 20 ev múlva lelesz békére baráti kört, szerelmet tekintve de ha türelmes vagy meglesz.
Én is most váltottam
Ha 100 nőm lesz akkor 100, de 1 rossznál meg mindig jobb a 100😂😂😂

Lehet hogy irigyek..
De én amúgy élvezem hogy különcnek gondolnak. :D
Kimondottan nekem sincs vele bajom csak az ilyen esetekben
Kedves 7-es
Én lány vagyok de kössz a kioktatást a nőkről😄
Bár azt hiszem nem lesz rá szükségem

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!